Szerintetek megéri belefektetni?
Figyelt kérdés
Egyik haveromnak van egy szállító cége E.v. Egyéni vállakozó, és 30 husbolttal van kb. szerződésben, és elmondása szerint , heti 400ezret megkeers ezzel: na most mondta szívesen beszállhatnék, 3 millióval tudnék az 50 százalék részesedés lenne, akkor 800ezret megtudnék én is keresni, Szerintetek belevágjak? Vagy mert azért 3 milliót áldozni rá, vagy hogy csináljam, mert én még egyenlőre azt se hiszem, el hogy ennyit keres.. Meg nem tudom hogy mi van ha átver? Vagy ilyesmi?.2016. szept. 30. 19:03
41/43 anonim válasza:
Azóta a cég felszámolás alá került, nagy biznisz lehetett:D
43/43 anonim válasza:
Nyilván felszámolta. Azóta neki is vágóhídja van, nem éri meg szaros 1 milláért melóznia ha a vágóhídból több is bejön neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!