Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek megéri belefektetni?

Szerintetek megéri belefektetni?

Figyelt kérdés
Egyik haveromnak van egy szállító cége E.v. Egyéni vállakozó, és 30 husbolttal van kb. szerződésben, és elmondása szerint , heti 400ezret megkeers ezzel: na most mondta szívesen beszállhatnék, 3 millióval tudnék az 50 százalék részesedés lenne, akkor 800ezret megtudnék én is keresni, Szerintetek belevágjak? Vagy mert azért 3 milliót áldozni rá, vagy hogy csináljam, mert én még egyenlőre azt se hiszem, el hogy ennyit keres.. Meg nem tudom hogy mi van ha átver? Vagy ilyesmi?.
2016. szept. 30. 19:03
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Azóta a cég felszámolás alá került, nagy biznisz lehetett:D
2021. máj. 28. 00:27
 42/43 anonim ***** válasza:
Lol
2021. máj. 28. 09:25
 43/43 anonim ***** válasza:
Nyilván felszámolta. Azóta neki is vágóhídja van, nem éri meg szaros 1 milláért melóznia ha a vágóhídból több is bejön neki. :)
2021. máj. 29. 09:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!