Szerintetek megéri belefektetni?
Értem...
és te is ilyen életművész vagy egyébként?
Számodra ez elfogadható?
Azt tudod, hogy ha ő nem fizet tb-t és egyebeket, akkor neked kell?
Mert mindegy, ha munkanélküli vagy hivatalosan, a tb-t akkor is fieztned kell magad után, havi 6-7000 ft között van. Sokan nem is tudnak erről, aztán csak gyűlik, és ha 5 év múlva találsz egy jó munkát, ahol bejelentenek, akkor azzal kezdesz, hogy több százezres végrehajtás a fizetésedből...
Nyugdíjjárulékot sem fizet utánad senki, most még biztos fiatal vagy, de ha egyszer odajutsz, akkor szerintem az államot fogod szidni, hogy "28 ezerből nem lehet megélni!"
Ha esetleg bejelentkezel a munkanélkülibe, és kapod a segélyt is, akkor tudd, hogy bármikor behívhatnak közmunkára. Ha nem vállalod, egy évre elveszíted magát a segélyt is. Nem sok, de akkor sem 0 ft. Ha ez a jó haver meg egyszer csak nem alkalmaz tovább, mert talál jobbat, akkor se munkád, se önkormányzati támogatásod nem lesz, és 0 ft-ból tényleg nem fogsz megélni.
Lehet túl komolyan veszem, de én nem mennék bele, hogy nem jelentenek be.
valóban nem tiszta. csak ugye írtad, hogy dolgoztál már nála.
ha megvennéd, és ő jelenleg sok mindent feketén csinál ebben a vállalkozásban, akkor a te résztulajdonodban is ugyanígy feketén mennének a dolgok. elég egy dühös ex-alkalmazott, hogy felnyomjon majd titeket, és a büntetés több lesz, mint amit nyerhetnél ezen az egészen.
Az emberek és a matek... :D
Úgy tudna 800-at keresni, mivel a haverja hetenként keres 400-at 1 hónapba szóval 1.6-ot keres aminek a fele 800, hát így...
Amúgy meg ha ilyen jól keres, akkor nem kéne neki ennyi pénz. Lehet, hogy csak lehúzás. Ez az a sztori, hogy túl szép ahhoz hogy igaz legyen. Már ott bukik a dolog, hogy az egyéni vállalkozni maximális éves bevétele 6 millió ft lehet, ha ezt meghaladja akkor 40% az adó ha jól tudom. De mibe kell, hogy belefektess egy működő dolognál? MIre kell neki a pénzed?
Komoly, feketén szerzett pénzt ha befektetted, azt is meg kell magyarázni.
Van törvényes módja a leadózásnak, ami olcsóbb, mint bármi, és utána nem csesztettnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!