Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol hirdethetném magam, mint...

Hol hirdethetném magam, mint gyógymasszőr?

Figyelt kérdés
Két éves képzést végeztem. Imádom csinálni a gyakorlatom alatt nagyon szerettek a betegeim. Elhelyezkedni mégsem tudtám kereskedelemben dolgozom. Szeretném mellékállásban csinálni,most kezdtem el egyébként dolgozni ezért még nincs jövedelmem. Hogyan vágjak bele itthon? Feketén hirdethetném magam pl.a facebookon? Vagy inkább ismerősök által? Előre köszönöm a válaszokat!

2016. szept. 12. 23:42
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Reklámozod magad ahogy csak tudod. Facebook, ismerősök, szórólap...
2016. szept. 13. 00:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Hol volt a gyakorlatod?
2016. szept. 13. 05:31
 3/7 anonim ***** válasza:

" Feketén hirdethetném magam pl.a facebookon?"

Nem ajánlom, mert könnyen belefuthatsz egy NAV-os próbavásárlóba. Ha nem legálisan, egyéni vállalkozóit kiváltva csinálod, akkor semmiképpen ne internetes felületen reklámozd magad. Ha szeretnéd kiváltani az egyéni vállalkozóit, akkor mellékfoglalkozásban viszonylag olcsón megúszhatod az adózást - én inkább ezt az utat javasolnám és akkor máris netes felületen is reklámozhatod magad.

2016. szept. 13. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:
hivatalosan október végétől navos pénztárgép kell, ha otthon akarod ezt végezni, ami kb 150-200rugó, + emellé ugye vállalkozói, ami 25-50rugó.. + a könyvelő, + a marketing.
2016. szept. 13. 08:47
 5/7 anonim ***** válasza:

4-es, ez fontos infó, köszi - bár engem nem érint, de kérdezőnek fontos. Viszont a havi 25 ezer az nem feltétlenül így van - csak ha KATA-s, de ha a tételes adózást választja (bevétel mínusz költség), akkor olcsóbban is megúszhatja... talán...

Kérdező, én meg találtam Neked egy nagyon sok infóval rendelkező oldalt - a 4-es infója alapján (ránéztem, tényleg kötelező-e a pénztárgép :D, amúgy 3-as vagyok)

[link]

2016. szept. 13. 09:21
 6/7 Bence87 ***** válasza:

Mindenképp csinálj saját honlapot (sajatdomain.hu), ne ingyenesen tárhelyen, és saját domain névvel. Olcsón megvan, pár ezer Ft / év. Ezt a honlapot hirdesd. Pl. regisztrálj néhány linkgyűjteménybe (néhány lap.hu-s oldal, meg amit még találsz, amikor rákeresel a gyógymasszőr, masszőr stb. kulcsszavakra, kalauz.hu esetleg még jó).

Csinálj saját Facebook oldalt, onnan is linkeld a saját honlapod. Ezt a Facebook oldalt vagy a honlapod tudod reklámozni Facebookon, csak abba bele kell tanulni. Pl. saját lakóhelyed közelében élőknek megy csak a hirdetés, kattintás alapján fizetsz. Saját honlapra kéne referenciákat gyűjteni.

Google Helyek-re is regisztrálj, hogy megjelenj a Google Térképen.

Ismerősöknek szólj, hogy masszőr vagy, legyen nálad néhány névjegykártya is, hogy tudd osztogatni.

Regisztrálj minél több masszőr kereső adatbázisba! Olyanba regisztrálj, ahol csak jutalékot kérnek első körben. Ha bejön, olyan helyekre is regisztrálhatsz, ami fix díjat, de akkor nagyon nézd meg, mennyire látogatott az oldal, érdemes-e fizetnie érte. Írd be a keresőbe, hogy masszőr kereső, kiad majd sok találatot (pl. joszaki.hu stb.)

2016. szept. 13. 10:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell vállalkozói. Ha van főállása heti 36+ órában, akkor lehet adószámos magánszemély költség nélkül, én is az vagyok. A pénztárgép nehezebb ügy, azt csak úgy lehet megkerülni legálisan, ha minden vendégnek számlát ad (nem nyugtát), és beküldi az adóhivatalnak (ennek az ügyfelek nem annyira örülnek talán).
2016. szept. 13. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!