Hol hirdethetném magam, mint gyógymasszőr?

" Feketén hirdethetném magam pl.a facebookon?"
Nem ajánlom, mert könnyen belefuthatsz egy NAV-os próbavásárlóba. Ha nem legálisan, egyéni vállalkozóit kiváltva csinálod, akkor semmiképpen ne internetes felületen reklámozd magad. Ha szeretnéd kiváltani az egyéni vállalkozóit, akkor mellékfoglalkozásban viszonylag olcsón megúszhatod az adózást - én inkább ezt az utat javasolnám és akkor máris netes felületen is reklámozhatod magad.

4-es, ez fontos infó, köszi - bár engem nem érint, de kérdezőnek fontos. Viszont a havi 25 ezer az nem feltétlenül így van - csak ha KATA-s, de ha a tételes adózást választja (bevétel mínusz költség), akkor olcsóbban is megúszhatja... talán...
Kérdező, én meg találtam Neked egy nagyon sok infóval rendelkező oldalt - a 4-es infója alapján (ránéztem, tényleg kötelező-e a pénztárgép :D, amúgy 3-as vagyok)

Mindenképp csinálj saját honlapot (sajatdomain.hu), ne ingyenesen tárhelyen, és saját domain névvel. Olcsón megvan, pár ezer Ft / év. Ezt a honlapot hirdesd. Pl. regisztrálj néhány linkgyűjteménybe (néhány lap.hu-s oldal, meg amit még találsz, amikor rákeresel a gyógymasszőr, masszőr stb. kulcsszavakra, kalauz.hu esetleg még jó).
Csinálj saját Facebook oldalt, onnan is linkeld a saját honlapod. Ezt a Facebook oldalt vagy a honlapod tudod reklámozni Facebookon, csak abba bele kell tanulni. Pl. saját lakóhelyed közelében élőknek megy csak a hirdetés, kattintás alapján fizetsz. Saját honlapra kéne referenciákat gyűjteni.
Google Helyek-re is regisztrálj, hogy megjelenj a Google Térképen.
Ismerősöknek szólj, hogy masszőr vagy, legyen nálad néhány névjegykártya is, hogy tudd osztogatni.
Regisztrálj minél több masszőr kereső adatbázisba! Olyanba regisztrálj, ahol csak jutalékot kérnek első körben. Ha bejön, olyan helyekre is regisztrálhatsz, ami fix díjat, de akkor nagyon nézd meg, mennyire látogatott az oldal, érdemes-e fizetnie érte. Írd be a keresőbe, hogy masszőr kereső, kiad majd sok találatot (pl. joszaki.hu stb.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!