Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Gyógymasszőr hallgatóként...

Gyógymasszőr hallgatóként fogadhatok-e frissítő masszázs keretein belül vendéget? Meghirdethetem-e ezt? Van-e valami akadálya neki?

Figyelt kérdés
2 éves a képzés és fél év van már csak hátra belőle. Gyakorlaton voltam már, önállóan kezeltem betegeket.

2013. jan. 8. 20:36
 1/4 anonim válasza:

Szerintem egész nyugodtan, mint beteg mondom. Nem a papír dönti el ki jó és ki nem. Papírral a kezedben is masszírozhatsz úgy, hogy menekülnek tőled. Sajnos tapasztalat! Bízd a betegeidre, hogy eldöntsék, az leghitelesebb visszajelzés.

Esetleg nem debreceni vagy?

2013. jan. 9. 12:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok debreceni sajonos. Köszönöm a választ. Mivel nincs papírom még róla, nem szeretném, hogy valami gond legyen belőle..
2013. jan. 9. 15:30
 3/4 anonim válasza:
100%
Fogadhatsz vendéget, csak arra vigyázz, ne a NAV-tól legyen. Ismerősök között hírdesd magad.
2013. jan. 10. 08:42
 4/4 anonim ***** válasza:

hirdetni hirdetheted, fogadni is fogadhatsz, csak éppen pénzt nem kérhetsz tőlük, mivel ahhoz már számlát kellene kiállítanod.

Bár meg kellene kérdezni egy könyvelőt, mert mint mindenhol itt is lehetnek kiskapuk. (pl ha nem éri el a bevételed a 600e-et, nem üzletszerűen csinálod, stb.)

2013. jan. 23. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!