Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan lehet vállalkozni,...

Hogyan lehet vállalkozni, hogy ne kerüljenek ki?

Figyelt kérdés

Bármilyen gyártó v viszontelado cégnek tudnék külföldi partnereket.

De ha összehozom a megrendelőt a céggel, akkor ugye rám már nincs szükség.

Vagy ha havi százalékot kérnék a profitbol honnan tudjam hogy nem vernek át?

Ha nem adom ki a megrendelő adatait a gyakorlatban ugy is megtudják(pl a szállito kamionok miatt mert kell a cím...)

2016. jún. 9. 12:49
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Hányszor irjam, hogy akkor még nem foglalkoztam ezzel! Nem voltak kapcsolataim kiepitve.semmi.akkor gondoltam rá hogy pl ennek annak is jol jönne.aztán kint éltem és megvannak a kapcsolatok.akkor már rég nem dolgoztam a cégnél.

De köszi a válaszokat.

Multkor sem, most sem kaptam használhato választ.

Mégis vannak pl munkaerő közvetitők is arra se tudott senki mit irni anno amikor kérdeztem.

2016. jún. 10. 22:18
 22/25 A kérdező kommentje:

A masik cegnek meg jo volt az olcso magyar munkaerő azt is irtam a 11 peldámban hogy a foglalkoztato leszerzodott a munkaerokozvetitovrl akit én javasoltam!

Értő olvasás????

2016. jún. 10. 22:20
 23/25 anonim ***** válasza:
A rózsaszín köd elszáll és majd tisztában látsz azok után ! Az látszik , hogy nem akarod átértékelni és a hozzászólásokból kiszűrni a neked valót . Kezd el és mindenki a saját kárán tanul a leghatékonyabban . Ha pénzt nem teszel bele akkor csak az idődet fogod maximum elbukni és ha neked abból van most a legtöbb miért is ne ! :D
2016. jún. 11. 06:47
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat :)

Ha felhivok vakakit, máris tettem bele pénzt :)

Ismerek olyat, aki csak annyit csinál, hogy szegény országoktol vesz nagy gépeket és eladja máshol. Csak telefon és szállít. Dús gazdag.két full kategoriás audija van, két országban háza stb.

Igazábol mindent meglehet csinálni.

Csak sajna én tanácsokat nem kapok csak hogy ezt nem lehet azt nem lehet.

2016. jún. 11. 07:04
 25/25 anonim ***** válasza:
Látom , hogy mentetettlen vagy !! és ezt most már komolyan is gondolom ! Akkor minden órában hívj fel tíz vállalkozást és neked is lesz legalább két full kategóriás járműved egy év múlva! Ne viccelj már ! Én ismerek olyan magánszemélyt akinek van 7000 ha földje összes géppel és ő nem is dolgozik , mert emberei vannak . Akkor Ő a legügyesebb nem ? Lehet csak telefon hívásokkal pénzt keresni meg jól megélni hátradőlve de be kell látnod ez neked nem fog menni , már csak azért is mert itt kérdezed , hogy milyen számot pötyögtess be a telódba !
2016. jún. 11. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!