Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan lehet vállalkozni,...

Hogyan lehet vállalkozni, hogy ne kerüljenek ki?

Figyelt kérdés

Bármilyen gyártó v viszontelado cégnek tudnék külföldi partnereket.

De ha összehozom a megrendelőt a céggel, akkor ugye rám már nincs szükség.

Vagy ha havi százalékot kérnék a profitbol honnan tudjam hogy nem vernek át?

Ha nem adom ki a megrendelő adatait a gyakorlatban ugy is megtudják(pl a szállito kamionok miatt mert kell a cím...)

2016. jún. 9. 12:49
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Vagy legyen saját gyárto cégem és csak egy profilom legyen? Azzal nahyban csökkenne a megrendelők száma...
2016. jún. 9. 12:51
 2/25 anonim ***** válasza:

Szerződsz velük.

Ez olyan hogy az ingatlaniroda is megkerülhető, bár van aki meg is került.

2016. jún. 9. 17:34
 3/25 anonim ***** válasza:

"Hogyan lehet vállalkozni, hogy ne kerüljenek ki?"

Ki fognak kerülni, amint lehetséges.

De tudsz tenni ellene, például a gyártónak % kenőpénzt fizetsz a hasznodból, hogy csak rajtad keresztül adhassa el.

2016. jún. 9. 17:56
 4/25 anonim ***** válasza:
Miért gondolod , hogy nélküled ők nem találják meg a vevőt? Vagy fektess be te is pénzt vedd meg a gyártótól és ad el a vevőnek ez ilyen egyszerű és már ki sem tudnak kerülni !
2016. jún. 9. 18:33
 5/25 A kérdező kommentje:

Ha egy gyarto ceg találna is vevőt akkor is örülne még egynek...

Nem vehetem es adhatom el a cuccot, mert gyártás közben is változtathat a megrendelő, vagy visszakuld reklamál, vagy baj törtenik az uton az áruval, meg stb ez egy folyamat.

2016. jún. 9. 19:48
 6/25 A kérdező kommentje:

Meg eleve a gyárto fizetne nekem

Pont logikátlan hogy kenőpenzt adni.

A megrendelő a gyártonak fizet.voltakepp en csak uzletkoto szerepben lennék.

Es amugy alkalmazotti jogviszonyban tudjátok mennyit adnak egy üzletkötőnek aki több ezer eurokat hoz? Netto 90 napi 8 ora munka...na ez nem én vagyok.

2016. jún. 9. 19:51
 7/25 anonim ***** válasza:
A folyamat szervezhető , szerződhető és az árubiztosítást erre találták ki ! Szerintem csak magadat akarod meggyőzni , hogy te is kellesz abban a formában amit elképzeltél az álomvilágodban és nem az lenne a legnagyobb probléma a működésben , hogy kikerülnek !!
2016. jún. 9. 21:07
 8/25 anonim ***** válasza:
5 - re : Szerinted úgy gyárt valamilyen cég terméket , hogy arra nincs meg a megrendelése akkor azt nagyon rosszul látod . Az , hogy többet is tud gyártani mint a pillanatnyi megrendelése és arra tudsz vevőt azt viszont már elhiszem . Viszont a mai világban ha egy eladható terméket kínál valaki és gazdaságosan tudja előállítani arra nagyon rövid idő alatt nem túl nagy befektetett energiával talál vásárlót .
2016. jún. 9. 21:17
 9/25 anonim ***** válasza:
Burgerforgató a kérdésed gyomorforgató, menjél inkább vissza a burgerekhez, mert odaégnek forgatás nélkül!
2016. jún. 9. 21:47
 10/25 A kérdező kommentje:

nem tudom hol éltek, nálunk szinte minden vállalkozó igen-t mondana a külföldi megrendelésekre. sok vállalkozóval beszéltem már, ill ismeretségi köröm. mindenki képes nagyobb kapacitásra. szóval jóhogy szükség van rám.

a folyamat meg persze szervezhető. megszervezik egymás között. ebbe nem akarok belefolyni. nem akarok még pl fuvarszervezéssel is foglalkozni.

2016. jún. 10. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!