Hogyan lehet vállalkozni, hogy ne kerüljenek ki?
Bármilyen gyártó v viszontelado cégnek tudnék külföldi partnereket.
De ha összehozom a megrendelőt a céggel, akkor ugye rám már nincs szükség.
Vagy ha havi százalékot kérnék a profitbol honnan tudjam hogy nem vernek át?
Ha nem adom ki a megrendelő adatait a gyakorlatban ugy is megtudják(pl a szállito kamionok miatt mert kell a cím...)
Szerződsz velük.
Ez olyan hogy az ingatlaniroda is megkerülhető, bár van aki meg is került.
"Hogyan lehet vállalkozni, hogy ne kerüljenek ki?"
Ki fognak kerülni, amint lehetséges.
De tudsz tenni ellene, például a gyártónak % kenőpénzt fizetsz a hasznodból, hogy csak rajtad keresztül adhassa el.
Ha egy gyarto ceg találna is vevőt akkor is örülne még egynek...
Nem vehetem es adhatom el a cuccot, mert gyártás közben is változtathat a megrendelő, vagy visszakuld reklamál, vagy baj törtenik az uton az áruval, meg stb ez egy folyamat.
Meg eleve a gyárto fizetne nekem
Pont logikátlan hogy kenőpenzt adni.
A megrendelő a gyártonak fizet.voltakepp en csak uzletkoto szerepben lennék.
Es amugy alkalmazotti jogviszonyban tudjátok mennyit adnak egy üzletkötőnek aki több ezer eurokat hoz? Netto 90 napi 8 ora munka...na ez nem én vagyok.
nem tudom hol éltek, nálunk szinte minden vállalkozó igen-t mondana a külföldi megrendelésekre. sok vállalkozóval beszéltem már, ill ismeretségi köröm. mindenki képes nagyobb kapacitásra. szóval jóhogy szükség van rám.
a folyamat meg persze szervezhető. megszervezik egymás között. ebbe nem akarok belefolyni. nem akarok még pl fuvarszervezéssel is foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!