Tésztát szeretnék gyártani és forgalmazni. Hogyan és mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mi szügsèges mindehez? Kell hozza valamifèle vègzettsèg? Magam után is ugyan annyi adot kell fizetnem mjntha lenne bejelentett munkaerőm? Adozasokrol kissebb informacio? Hozzáèrtők ès tapasztaltak vèlemènyet szeretnèm kèrni. Èn is olvasgattam az interneten de az èdeskevès ha tanácsokat nem kèrek tapasztaltabbaktol.2015. szept. 11. 12:44
1/6 anonim válasza:
Általános tapasztalat, hogy olyan dologba érdemes vállalkozni, amihez ért is az ember.
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Igen igen. Azert a teszta. A teszta keszites megy. A vallalkozas resze ami a problemas. De mivel nem szeretnek masnak robotolni ugy dontottem h jo lenne egy ilyesmi jellegu projectbe belefogni.
2015. szept. 11. 13:24
4/6 A kérdező kommentje:
Hat ezert nem az elso es nem is a masodik :D alapanyag, penz igaz nem miliardok de egy indulashoz elengedo osszeg lenne. Konyvelot ismerek egyet kettot, a legfobb probleme h h nekem ninvs ilyenfele vegzettsegem habar nem tudom h mi kell ehez pek vagy tesztagyuro vagy tudom is en.. Szoval akkor nekem meg kell szerezni vagy olyanokat kell alkalmaznom akinek megvan a szakma, vagy pedig semmi befolyasa az egeszba ha megvan ha nincs meg.
2015. szept. 11. 13:30
5/6 anonim válasza:
"Szoval akkor nekem meg kell szerezni vagy olyanokat kell alkalmaznom akinek megvan a szakma,..."
Pontosan!
6/6 anonim válasza:
Különösen igaz ez, ha kistermelő vagy és a tojást a tyúkjaid adják, máris kiesett a cégalapítás, meg az olcsó alapanyag beszerzése és még adózásban is egyszerűbb, olcsóbb, mint egy társas vállalkozás :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!