Megérné szerintetek natúrkozmetikumokkak foglalkozni? Vállalkozást indítani? Gyártani és forgalmazni is. Vagy már telített ez a terület?
Szia!
Én csak személyes véleményt tudok írni. Engem konkrétan nagyon érdekelnének az ilyen termékek, csak kérdés az, hogy elérhető áron tudnád-e adni, és emellett hasznod is lenne a dologból. Azért valljuk be, nem csak amiatt "sz..ok" a piacon kapható termékek, mert az adott emberek nem értenek hozzá, hanem azért, mert a minőségi "hozzávalók" drágák, és ugye mindenki pénzből él.
"Ahogy nézegetem a termékeket jó pár esetében kizárt a hatásosság, elég alap hibák vannak a receptekben... Ezeket a cégeket olyanok viszik, akik valami pár hónapos tanfolyamot elvégeztek, aztán már mindent tudnak ...a hatásokról a termékek készítésének technológiájáról... Sosem értettem ilyeneknek miért adnak engedélyt, arra, hogy bőr kezelésére, ápolására szolgáló termékeket fejlesszenek és forgalmazzonak, hiszen a bőrön keresztüli felszívódás veszélyesebb is lehet, "
Ha tényleg értesz hozzá és nem csak a pesszimista hozzáállásod akarnád hangoztatni akkor már rég csinálnád.
Minden szakmában vannak rosszak de sok a jó is. De tényleg minden szakmában, vagy szerinted mindenki mindenben profi?
Szerintem evvel a hozzáállásoddal nem vagy sikerre ítélve már bocs az őszinteségért.
Nagyon negatív vagy, a tipikus bíráló pesszimsta magyar hangnemet ütöd meg és a mások kritizálása soha sem fog előbbre vinni. Márpedig az egész leírásod csak a negativitásról szól.
Amúgy az hogy gyógyszerész vagy nem jelenti azt hogy teljesen természetes, jól összeállított dolgokat tudsz készíteni ugyanis a gyógyszerész szakon nem ezt tanítják.
Ha értesz hozzá, hajrá, vágj bele. Mi nem jósok vagyunk, nem tudom azt se megjósolni, hogy ha nyílik egy butik valahol, az meddig húzza...félévig? 1 évig? 10 évig?
Ez csak akkor derül ki, ha már csinálod. Ha tényleg jó vagy és van hozzá pénzed, akkor csináld! A piac meg majd eldönti, hogy kellenek-e a termékeid vagy nem.
Még ha telített is lenne a terület, ha valami jó, akkor van esélye felülemelkedni a többin, a többi pedig a roló lehúzására kényszerülhet. Harcolj, küzdj és nyerni fogsz. :)
Rettenetesen fontos lesz a marketing persze, de ilyen dolgokra mindig is lesz kereslet.
Ezek szerint van pár száz millió Ft-od és telhetetlenséged miatt többet akarsz, mindezt az embereknek való jó akarás nevében...
Hajrá vágj bele még ma!
Na sikerült? Engem is érdekel valami jó üzleti lehetőség..
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!