Gyártani vagy forgalmazni? Szerintetek melyiket éri meg inkább csinálni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 21:19
1/4 anonim válasza:
Hát attól függ...ha gyártás alatt a napi robot szalagmunkát érted akkor inkább forgalmazni. De ha alapítasz egy gyárat akkor inkább ez. Nekem az álmom, hogy valami olyant találjak ki és gyártsak ami mindenkinek kell. Mint pl anno a microsoft vagy a mobilteló...
2/4 anonim válasza:
Gyártás, abban a nagy lóvé. Törekedni a több lábon állásra, amikor meg minden megy simán, akkor át kell venni a forgalmazást is.
3/4 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom,(legalábbis a mobilról) hogy a hadseregek dobták először piacra az ilyesmit.-Ha elgondolkozol,hogy az a picike kamera,ami elfér az ujjbegyeden,vajon kiknek vált hasznára...Szóval,azt akarom kihozni az egészből,hogy egy "nagy probléma" megoldásához nagy erő is kell.
Köszönöm.
2010. okt. 22. 21:48
4/4 A kérdező kommentje:
21:41
Köszönöm a határozott választ.Eladással akartam kezdeni,de később rájöttem,hogyha gyártóként tevékenykedek,több lehetőségem van.-Talán...
2010. okt. 22. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!