Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A webshopomon 5 átkattintás...

A webshopomon 5 átkattintás történt a kifizető oldalra (megrendelem-fizetés) de egy fizetés sem érkezett be, mi lehet?

Figyelt kérdés

Az árak fel vannak tüntetve a megrendelés oldalon. A fizetés oldalon pedig 3 opció van felkínálva:

Egy kártyás fizetés paypallel, illetve egy megrendelésvisszaigazolás átutalással.

A postai utánvét funkciót kikapcsoltam.

Miért kattint el több vevő is a kifizetésig, majd hagyja el az oldalt?

2015. aug. 11. 11:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem értem, hogy miért tetted fel a kérdést. Mi, mint potenciális vásárlók elmondtuk a véleményünket, te meg nem fogadod el. Sok sikert.
2015. aug. 11. 13:55
 12/18 anonim ***** válasza:

Nincs paypalom, átutalni meg senkinek sem fogok semmit. Ismeretlennek webshopon fizetek bankkártyával, mert ha nem küldi az árut, vagy gebasz van, csináltatok egy charge backet, aztán magyarázkodhat a bankjának, hogy miért jár neki a pénz a semmire, úgysem fogja megkapni, még feketelistára is csapja a Visa meg a MasterCard.

Akinél nincs ott a Visa meg az MC, az gyanús. Több, mint gyanús, hogy csaló.

2015. aug. 11. 14:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Jólvan kérdező, mondd meg a vásárlóknak hogy mi a jó nekik :D
2015. aug. 11. 14:23
 14/18 anonim ***** válasza:
"Amúgy ez egy baromság" => ezért kár volt feltenni a kérdést, ha nem akarod meghallani a választ, mert neked nem tetszik. Nem baj, számolgasd hány vevőt veszítesz, mert a kártyás fizetés drága...
2015. aug. 14. 20:52
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem csak az a baj, hogy drága, hanem egyelőre nem tudom beüzemelni. Majd később integrálok API-t most nem.
2015. aug. 15. 13:00
 16/18 anonim ***** válasza:

Ettol meg a teny teny marad: kartyas fizetest igersz, a vegen meg e-mail cim megadasara es azonnali paypal-regisztraciora kenyszeritened a vevoidet. Ez nem 'sima' kartyas fizetes. Ne csodalkozz, ha az utolso lepesnel kb. mindenki lelep, mert ennel gyanusabban mar nem is mukodhetne az egysegsugaru ugyfel szamara egy webshop...

Azt se ertem, hogy ha neked ez ekkora nyug, minek csinalod?

2015. aug. 15. 17:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Azért lépnek le, mert átvered a vevőt. Azt pedig a legtöbb ember nem szereti. Nem csak Magyarországon.
2016. aug. 19. 04:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Ameddig az én pénzemből élsz, addig ne te döntsd el, hogy mi a jó nekem és mi nem. Hogyha azt akarom, hogy kinyald a seggem, akkor te nem mondod azt, hogy inkább a tökeimet nyalogatnád, mert az jobb nekem.
2016. aug. 19. 04:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!