Online vállalkozási feltételek, fizetési lehetőségek?
Adott egy weboldalt, amin egy szellemi szolgáltatást értékesítek. Tehát nem fizikai termék, így a világ bármely pontjáról azonnal megvásárolható. Alapjában egyfajta előfizetés, melyet bizonyos időközönként kell megvásárolni. A vásárlók ~80%-kát magyarok teszik ki.
Már minden adott az induláshoz, kivéve 2 dolgot, amiben a segítségeteket szeretném kérni!
I. Online fizetési lehetőség:
Bankkártyás/Átutalásos és - ha lehetőség van rá - PayPal fizetést is szeretnék
II. Egy vállalkozás, ami ehhez szükséges
Gondolom nem kell bemutatnom senkinek a hazai vállalkozások működését, vagyis inkább azt, ahogyan azt a mi talpig tisztességes államunk megsarcolja.
Így ha van rá lehetőség, akkor mindenképp a külföldi vállalkozás felé hajlanék.
Röviden, amit szeretnék:
1. Minél kisebb költségű cégforma, amivel törvényesen üzemeltethetem az oldalamat, illetve az, hogy a kitermelt profitomból minél több maradjon meg nekem.
2. Minél kedvezőbb online fizetési lehetőség
Valaki, aki otthon van ebben a témában tudna nekem segíteni?
Én csak annyit tudok segíteni, hogy külföldi vállalkozáshoz külföldi telephely kell és ha jól tudom, akkor bankszámla nyitás is ott...
Milyen pénznemben gondoltad a fizetést? Mert ha Euro-ban, akkor annak forintosításánál is ér veszteség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!