Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha van egy jó ötletem, akkor...

Ha van egy jó ötletem, akkor azt hogyan tudom levédetni, hogy mások ne lophassák el és én profitáljak belőle?

Figyelt kérdés

miután bebiztosítottam, hogy más ne lophassa el vagy használja fel az ötletemet, akkor mennék csak befektetőkhöz, vagy olyanhoz aki támogatna,

de az ötlet tutira menő, lenne rá kapás, csak félek, hogy ellopják

Hogyan előzhetem meg, hogy valaki ellopja? Kell ügyvédnél íratni valamit? vagy hogyan van ez?

2015. júl. 7. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
2015. júl. 7. 16:44
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi a linket

és kell érte fizetni? (erről nem találtam semmit)

2015. júl. 7. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
2015. júl. 7. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:

szabadalmi hivatal, igen fizetni kell érte, de szerintem gondold át mielőtt kidobod a pénzed.

Alapos piackutatás, vállald az ötleted mert a legrosszabb, amit csinálhatsz, hogy bújkálsz, és magadban gondolsz ki valamit - a legtöbbször ennek bukás a vége, mert mások észrevehetnek olyan alapvető hibát a te képletedben, amit te nem látsz. Nem mondom ,hogy kürtöld tele a világot, hogy mit akarsz csinálni, de 1-2 embernek szerintem mesélj róla (akiben megbízol) plusz alaposan nézz utána a konkurenciának... ha semmi konkurencia nincs valamire 2015-ben, az nagyon rossz jel!

2015. júl. 9. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
A jó ötlet olyan, mint embernek seggén a lyuk. Mindenkinek van belőle. A jól menő vállalkozás titka a jó végrehajtás, nem a jó ötlet.
2015. aug. 1. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!