Ha van egy jó ötletem, akkor azt hogyan tudom levédetni, hogy mások ne lophassák el és én profitáljak belőle?
miután bebiztosítottam, hogy más ne lophassa el vagy használja fel az ötletemet, akkor mennék csak befektetőkhöz, vagy olyanhoz aki támogatna,
de az ötlet tutira menő, lenne rá kapás, csak félek, hogy ellopják
Hogyan előzhetem meg, hogy valaki ellopja? Kell ügyvédnél íratni valamit? vagy hogyan van ez?
köszi a linket
és kell érte fizetni? (erről nem találtam semmit)

szabadalmi hivatal, igen fizetni kell érte, de szerintem gondold át mielőtt kidobod a pénzed.
Alapos piackutatás, vállald az ötleted mert a legrosszabb, amit csinálhatsz, hogy bújkálsz, és magadban gondolsz ki valamit - a legtöbbször ennek bukás a vége, mert mások észrevehetnek olyan alapvető hibát a te képletedben, amit te nem látsz. Nem mondom ,hogy kürtöld tele a világot, hogy mit akarsz csinálni, de 1-2 embernek szerintem mesélj róla (akiben megbízol) plusz alaposan nézz utána a konkurenciának... ha semmi konkurencia nincs valamire 2015-ben, az nagyon rossz jel!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!