A webshopomon 5 átkattintás történt a kifizető oldalra (megrendelem-fizetés) de egy fizetés sem érkezett be, mi lehet?
Az árak fel vannak tüntetve a megrendelés oldalon. A fizetés oldalon pedig 3 opció van felkínálva:
Egy kártyás fizetés paypallel, illetve egy megrendelésvisszaigazolás átutalással.
A postai utánvét funkciót kikapcsoltam.
Miért kattint el több vevő is a kifizetésig, majd hagyja el az oldalt?
"Miért kattint el több vevő is a kifizetésig, majd hagyja el az oldalt?"
Miért nem lehet fizetni kártyásan simán? Én csak úgy fizetek, én is elhagynám az oldalt, max. máshol rendelném meg.
'Egy kártyás fizetés paypallel,'
Azert nem fizetnek. Mert kartyas fizetest igersz, aztan a vegen derul csak ki, hogy az nem kartyas, hanem paypal-es. Akinek nincs paypal account-ja, itt azonnal el igy hagyja a webshopot - en is ezt tennem.
Lehet kártyával fizetni, csak meg kell adni mellé egy emailt és egy jelszót, ezzel egyben regisztrálva kerül a paypalre is. De amúgy tök átlagos kártyás fizetés. Nem értem mi ezzel a baj.
Nincs túl "nagy" webshopom, van ahol még ez sincs beállítva.
Amúgy ez egy baromság, volt régen egy webshopom ami csak félig készült el, aztán elfelejtődött.
Évekig senki sem keresett aztán elkezdtek telefonon zaklatni, hogy nekik KELL az a termék és mindenképp kéne és hogy tudnak vásárolni.
Szóval a vásárló megtalálja a módját, ha kell..
Most az, hogy most előre utalással, vagy paypalen fizet kártyával, vagy otp patformon tökmind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!