Ezt meg lehet valósítani?
Figyelt kérdés
Szeretnék nyitni egy boltot,és addig míg nem tudom meg hogy nyereséges e nem jelenteném be.Annyira van eldugodt helyen hogy nincs a főutcán hanem egy mellékutcába van a lakótelepen.Lehet ilyet csinálni mert gondolom,a vásárlók nem szolnának senkinek mert ő nem tudnák mi a helyzet,a navosok meg gondolom nem jönnek olyan helyre ellenőrizni amiről nem is tudnak...
Természetesen,ha nyereséges akkor bejelentem ha nem akkor meg bezárom.Ha mégis kiderül milyen következménye lehet?
2015. júl. 12. 13:19
11/11 A kérdező kommentje:
igen ezekre nem is gondoltam,csak hirtelen ötlet volt,de akkor inkább megnyitom hivatalosan,jobban járok ha ugy bukok el hogy nem jön be az üzlet
2015. júl. 13. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!