5mft te mit csinálnál belőle amiből rendessen megélsz?
Bővebben: Egy Ingatlanbol megkaptam a részem 5mfT-t és kezdeni szeretnék valamit vele mert elég nagyok az igényeim,5mFt meg nem elég ezeknek a kielégitésére.
Meghallgatok minden okos ötletet,talán társulok is ha jó az ötlet. BÁRMIEN... üzlet érdekell...
Én a helyedben nem társulnék senkivel, mert mire észreveszed, lőttek a pénzednek...
5millióért már vehetsz egy kisméretű panellakást vagy egy vidéki kis házacskát...
A panellakást kiadhatod pl. albérlőknek, ebből havi jövedelmed lehetne.
Amellett, hogy havonta "fialna" a lakásod, az értéke is megmarad vagy még nő is idővel, jobban megmarad így a pénzed értéke, mintha ugyanezt a pénzt bankba tennéd és kamatozna. (A lakbérből havi 30-40ezret kaphatnál tisztán, banki kamatra kamatadóval csökkentve nem lenne ennyi.)
Ha pár év múlva bevezetik az eurót Mo-on, akkor rögtön sokat fog veszíteni az értékéből minden bankban őrzött Ft... (Az ingatlanra ugyanez nem érvényes.)
Hát a sütőiparos cucc az vagány.
Amugy 5 guriga talán nem sok, de ha nincs üzleti tapasztalatod,akkor nem lesz egyszerű, hiszen a mai világban annyi hiéna van hogy háttér és tudás nélkül sehova sem jutsz. A pénzedet egy nap alatt úgy el tudod bukni, mintha sose lett volna.
Nekem van ötletem, nagyjából ennyi pénz kellene az elindításához, de nem mondom el, mert remélhetőleg én csinálom meg :)
Na komolyan:
- ennyi pénzből már el lehet kezdeni egy két dolgot
- elektromos rulett stb - rettentően kevés hozzá az 5M, 100 milliós tételt kell fizetni az államnak, hogy ilyen kaliberű játékgépet üzemeltess
- akármit csinálsz, 4-5 hónap alatt még a befektetés sem fog visszajönni, nemhogy hasznot is termelne, erre készülj fel.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!