Szerintetek a természetgyógyászatban van pénz?
Nem, ne próbáljuk keverni a dolgokat... A gyógytornász nem természetgyógyász.
Kicsit expretebb vagyok kémiából úgy gondolom, elhiheted, hogy a szintetikus vegyületek is ugyan azok, mint amiket növényből törnek össze.
A temészetgyógyászat nem más, mint a még nem vényköteles (és nem is hatásos) mennyiség kap egy szép dobozt meg egy drága marketinget a sok marha meg megveszi.
Várom a természetgyógyászatról szóló tudományos munkákat. (csak sajnos ilyen nem lesz, mert ez nem igazi tudomány, csak marketing)
Az emberek tényleg olyanok, hogy azt látják meg, amit eléjük raknak, tovább nézni nem akarnak/nem mernek
VISZONT
Én rengeteg természetes gyógyszert használtam, és soha semmi sem segített, ellenben azzal amit az orvos felírt receptre.
Na most lehet, hogy ez káros, de mégis ezt kellett használnom, mert a természet ereje sajnos nem adott megoldást a problémámra :(
És ezt Én sajnáltam a legjobban... Pedig a pénzt is kiadtam mindig értük.
Ez van.
Jó drágán magadtól meggyógyulni jobb igazad van.
Másképp gondolkodni meg nem egyenlő azzal, hogy hülyeségeket beszélni olyan szakterületről amihez nem is értesz.
Nos azért elég sok szintetikus orvosi vegyületről szóló tanulmány is úgy született, hogy a statisztika segítségéve azt hoztak ki, amit szerettek volna.
Mellesleg akupunktúrára találhatsz tanulmányokat. Bár a természetgyógyászat, keleti terápiák inkább a megelőzést helyezik előtérbe, nem magát a gyógyítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!