Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek a természetgyógyás...

Szerintetek a természetgyógyászatban van pénz?

Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 09:33
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
nyugodj meg kedves válaszoló,fogok találni!A természetgyógyászhoz tartozik amúgy a gyógymasszás,gyógytorna is,ezek sincsennek elfogadva ugye?Mégis használják a kórházakban is,kenőcsökkel kombinálva,amik csakúgyan gyógynövényekből állnak...
2015. márc. 10. 11:10
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem, ne próbáljuk keverni a dolgokat... A gyógytornász nem természetgyógyász.

Kicsit expretebb vagyok kémiából úgy gondolom, elhiheted, hogy a szintetikus vegyületek is ugyan azok, mint amiket növényből törnek össze.

A temészetgyógyászat nem más, mint a még nem vényköteles (és nem is hatásos) mennyiség kap egy szép dobozt meg egy drága marketinget a sok marha meg megveszi.

Várom a természetgyógyászatról szóló tudományos munkákat. (csak sajnos ilyen nem lesz, mert ez nem igazi tudomány, csak marketing)

2015. márc. 10. 11:15
 13/22 A kérdező kommentje:
okés,én nem vitatkozom,mert ez nem vita oldal,de attól mert te nem hiszel valamiben,nem kell lehordani.Sok embernek használt,hisz benne és szerintem,nem olyan hülyék az emberek,h.ha vmilyen kezelés(természetes)nem használ neki,képes még vagy tízszer visszamenni ugyanoda.Vagy szerinted a népesség 80%-a buta és csak beképzeli ezt az egész humbukot?Te biztos nagyon okos ember vagy,de az orrodnál tovább nem látsz sajnos,és az emberek nagy többsége ilyen...
2015. márc. 10. 11:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Az emberek tényleg olyanok, hogy azt látják meg, amit eléjük raknak, tovább nézni nem akarnak/nem mernek

VISZONT

Én rengeteg természetes gyógyszert használtam, és soha semmi sem segített, ellenben azzal amit az orvos felírt receptre.

Na most lehet, hogy ez káros, de mégis ezt kellett használnom, mert a természet ereje sajnos nem adott megoldást a problémámra :(

És ezt Én sajnáltam a legjobban... Pedig a pénzt is kiadtam mindig értük.

Ez van.

2015. márc. 10. 11:27
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért vág ide a tovább nézés, meg az orrig látás. Alá lehet támasztani tudományosan vagy nem?! Bocs ha nem hiszek tudományosan NEM megalapozott dolgokban.
2015. márc. 10. 11:29
 16/22 A kérdező kommentje:
rendben,nem is kell hinni,nem is azt kértem,csak szerintem leszólni sem kell mást azért mert vki máshogy gondolkozik,mint te!Minden ember más...Sokaknak segít a természet,valakinek nem(esetleg nem szakember segítségét kéri)hanem bemegy a patikába,és amit úgy gondol,h.jó,megveszi,közben nem figyel egy csomó mindent és rávágja,nem jó...nem segít...
2015. márc. 10. 11:33
 17/22 anonim ***** válasza:

Jó drágán magadtól meggyógyulni jobb igazad van.

Másképp gondolkodni meg nem egyenlő azzal, hogy hülyeségeket beszélni olyan szakterületről amihez nem is értesz.

2015. márc. 10. 11:34
 18/22 A kérdező kommentje:
ok,én a vitát lezártam,mindenkinek szép napot! :)
2015. márc. 10. 11:36
 19/22 egy újabb válaszoló ***** válasza:

Nos azért elég sok szintetikus orvosi vegyületről szóló tanulmány is úgy született, hogy a statisztika segítségéve azt hoztak ki, amit szerettek volna.

Mellesleg akupunktúrára találhatsz tanulmányokat. Bár a természetgyógyászat, keleti terápiák inkább a megelőzést helyezik előtérbe, nem magát a gyógyítást.

2015. márc. 11. 19:31
 20/22 anonim válasza:
Én magam gyógyítottam ki a cukorbetegségből, mert au orvosi megoldás a szénhidrát méregetés (ami nyomja fel a vércukrot) és az orvosság/inzulin ami meg nyomja le, tehát lebegtetnek halálodig, hogy jó fogyasztója legyél a gyógyszergyáraknak. USA-ban vannak klinikák ahol 3 hónap alatt meggyógyítanak belőle (pénzért), nálunk ez gyógyíthatatlan... , és sorolhatnám tovább
2015. márc. 11. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!