Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 20millio forinttal lehet uj...

20millio forinttal lehet uj életet kezdeni?

Figyelt kérdés
Ugy értem,hogy milyen vállalkozást tudnák elinditani?

2015. márc. 8. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Legtöbb kisvállalkozáshoz ez elegendő tőke, de nem a tőke a legfontosabb az üzlet sikeréhez. Márpedig, ha itt kérdezed, hogy "mit", akkor azok a fontos dolgok hiányoznak.

(Az eleve egy rossz kérdés, hogy mit csinálj. Azt már tudnod kellene - nyilván amiben fantáziát látsz és amihez értesz -, egyes részletekben, a "hogyan"-ban lenne csak értelme kérdést feltenni.)

2015. márc. 9. 08:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Férreértés tudom mit akarok(Van Terv)...Csak kiváncsi voltam,hogy Ti mibe fektetnétek be...
2015. márc. 9. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Olyanba fogj, ahol a nevednél bonyolultabb dolgot nem kell leírni. :)
2015. márc. 9. 21:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Ha elgépel valamit az illetö mindjárt érthetetlen a kérdés(WTF)? Nem tudom miért jo ilyennek lenni?

Emberek 1-egyszerü kérdés volt,hogy ki mire is forditaná!(semmi rossz szándék) :(

2015. márc. 9. 21:54
 5/5 anonim ***** válasza:

"Olyanba fogj, ahol a nevednél bonyolultabb dolgot nem kell leírni. :)"

Ezen majdnem besz*rtam :D

2015. márc. 12. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!