Szerintetek a természetgyógyászatban van pénz?
Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 09:33
2/22 A kérdező kommentje:
én nem értem ezeket a válaszokat,magyarázzátok már meg nekem légyszíves mire alapozzátok azt,h.ez egy nagy hülyeség?
2015. márc. 10. 10:30
3/22 anonim válasza:
Mert nincs tudományosan alátámasztva, hogy ezek a természetgyógyász cuccok valóban eredményesek lennének. (Szemben például az orvostudomány eredményeivel).
Az igazán nagy probléma egyébként, hogy a természetgyógyászat meg az alternatív fogyókúrák mind mind szájról szájra járnak mindenféle szakmaiságot nélkülözve.
Így lehet havi 30 ezer forintos "orvosi diétát" eladni "orvosi hatóanyaggal".
4/22 A kérdező kommentje:
ez nem igaz,hogy nincs orvosi alátámasztás,a masszázsokon át a lávaköves terápiákon át ezernyi dolog van ami elfogadott és előszeretettel veszik igénybe az emberek,javulnak a betegségek,szemben a drága,mérgező,gyakran agresszív gyógyszeres kezelésekkel szemben!
2015. márc. 10. 10:45
5/22 anonim válasza:
Hol vannak az idevágó doktori munkák? Te mindent elhiszel?
6/22 A kérdező kommentje:
bemásolhatok egy párat,ha szeretnéd,de szerintem te is tájékozódhatnál,mielőtt olyan dolgot kezdesz rágalmazni,amit nem ismersz
2015. márc. 10. 10:58
8/22 A kérdező kommentje:
ok
2015. márc. 10. 11:02
9/22 A kérdező kommentje:
felmérések szerint az orvosok körében is növekvő igény van ezen módszerek megismerésére és egyre többen alkalmaznak közülük komplementer terápiás módszereket, elsősorban a háziorvosi alapellátásban.[2][3] A nyugati világban az elmúlt évtizedekben rohamosan nőtt a komplementer gyógymódok iránti igény, becslések szerint a betegek kb. fele vesz igénybe ilyen egészségügyi szolgáltatásokat.[4][5] A CAM terápiákkal kapcsolatos tudományos irodalom ennek megfelelően jelentősen bővült, a különböző orvosi adatbázisokban az alternatív gyógyászattal kapcsolatos publikációk abszolút száma és aránya egyaránt emelkedett.[6]
2015. márc. 10. 11:04
10/22 anonim válasza:
és hol a doktori munka?
ez két mondat volt, forrás és szerző megjelelölés nélkül
tudod hogy néznek ki a korrekt tudományos témacímek?
jól látod a természetgyógyászat kanyarban sincs a valós tudományos színvonalhoz képest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!