Adnátok ötletet?

Figyelt kérdés
Üdv, 19 évesen szeretnék valamivel egy kis zsebpénzt keresni. Arra gondoltam, hogy házilag készítek tárgyakat olcsón beszerezhető alapanyagokból, ezt csinálnám hobbi szinten, szeretek építeni, barkácsolgatni stb...és ezeket interneten értékesíteném, a kérdés pedig az, hogy mihez fogjak hozzá, mi(ket) csináljak? Ami nem 1 év míg elkészül, könnyen és egyszerűen elkészíthető komplikáltabb szerszámok nélkül, bármilyen ötletet meghallgatok, elektronikával foglalkozom mostanság, de szeretek fával, műanyaggal, vassal stb. dolgozni. Olyan válaszokat ne írjatok, hogy menjek el dolgozni mert arra sajnos, jelen körülmények között nincsen lehetőség mert középiskolába járok, matematika szakra, különben is leginkább hobbi szinten művelném az egészet, mert úgy érzem túl kocka vagyok és értelmesen tölteném ki szabadidőm, jó lenne barkácsolós, építős, szerelős hobbival még keresni is. Köszönöm a válaszokat!

2015. febr. 5. 20:56
 1/2 anonim válasza:
próbálj meg kereskedni,én is azt csinálom!
2015. febr. 6. 21:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Mivel/hogyan, milyen módon?
2015. febr. 7. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!