Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Etterem nyitas? Tobbi lent

Etterem nyitas? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az erdekelne, hogy ha nincsenek extran gazdag szuleim es orokos sem vagyok, akkor hogyan tudom ugymond a semmibol felkuzdeni magam odaig, hogy tudjak nyitni egy sajat ettermet? lehetseges ez igy? es mennyibe kerul kb egy jo etterem megnyitasa, felfuttatasa?



2014. dec. 11. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:

40-50 millió egy kis étterem,ettől felfele a csillagos ég a határ... És nem mindegy, hogy kockás abroszos menüs hagyományos ízek gázégőkön/zsámolyokon, vagy kombiszekrények és sous vide tematikus arculattal.


Itthon szakmunkásként tanulva,esetleg munkaügyin keresztül okj, de külföldön vendéglátásba elhelyezkedve 10-15 évet szakácsként vagy felszolgálóként, később séf, vagy Maitre D, esetleg üzletvezetői vagy szállodaigazgatói pozícióba összespórolt pénz önerőként + pályázatok, vagy hitel. Mellette iparkamaránál mestervizsga.

2014. dec. 12. 01:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
10-12 millióból már lehetne indítani egy kis kifőzdét.
2014. dec. 12. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 HSz76 ***** válasza:

Ha mázlid van, és szemfüles vagy, akkor 2-3 M Ft is elég lehet.

Sokszor működő éttermeket is ki lehet bérelni.

Persze valószínű azért adják bérbe, mert nem ment nekik.

De ha ügyesebb vagy, neked bejöhet.

2014. dec. 12. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!