Egy étterem nyitásához milyen papírok beszerzése szükséges hozzá ezek után hol tudok utána nézni? Kb mennyibe kerülne egy 10-20fős kis kajálda megnyitása? Hány embert kell alkalmaznom hozzá?
Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 18:57
1/1 anonim válasza:
ANTSZ (=régen KÖJÁL) előírások: víz, szennyvíz, mosogatók, hűtők (külön a húsnak, külön a zöldségeknek stb.), vízminta, és ott elsorolják, mi minden kell még ahhoz, hogy ők megadják az engedélyt.
Utána kell még a tűzoltóságtól, tudomásom szerint a Katasztóravédelemtől, egyéb helyről=ezekről az Okmányiroda talán többet tud.
Ha neked nincs meg a szükséges szakmai végzettséged, akkor minimum 1 fő szakképzett alkalmazott felvétele szükséges, de ha a nyitva-tartási idő hosszabb, mint az ő általa ledolgozandó napi 8 óra, akkor nem lesz elég az 1 fő.
Ha neked nincs meg a szükséges szakmai végzettséged, akkor a szakképzett alkalmazott ott vág át, ahol észre sem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!