Étterem nyitás meglévő étterem újranyit ásásnál? Mennyi költség lenne így?
Figyelt kérdés
Igazából csak ki kéne jól takarítani, berendezéssel lenne átvéve, tehát konyhai cuccok java, ha vmi már nem jó, akkor persze cserélni, de asztalok székek, stb szintén át lennének véve.Ez estben mennyi lenne az induló költség ha a bérleti díjat most nem nézzük, mert azt még nem tudom mennyi lenne, kisváros, de így is sztem lenne 2-3 százezer ft, de ezt most tényleg hagyjuk.Egyéb dolgokra gondolok:Engedélyek, 4 fős személyzet minimálbéres bejelentése, stb...2011. okt. 5. 12:41
1/1 A kérdező kommentje:
Igazából 4 millió körül tudnánk hárman rááldozni, egy éves időt adnánk magunknak, egy szakácsunk lenne fixen egyenlőre, mi dolgoznánk konyhán is pincérként is, takarítanánk, és egy ember lenne aki beugrós és egy tanuló szakács még esetleg később.Kicsi költségű alapanyagokkal dolgoznánk jó és nagy mennyiségű ételeket árulnánk, jó áron.Kicsi helyről lenne szó kezdetben, nem nagy rezsivel rendelkező kis éteremet akarnánk egy éven belül újraindítani.
2011. okt. 5. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!