Elég egy meleg konyhás étterem szakácsának, vendéglátó üzletvezető végzettsége, vagy csak szakács végzettséggel lehet?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 18:26
1/3 anonim válasza:
Tudom főzni mindenki tud. De egy étterem szakácsának szakács végzettségűnek kell lennie.
2/3 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy amennyiben van rajtad kívűl ugyanabban a műszakban szakképesítéssel(illetve papírral!)rendelkező szakács, akkor neked nem kell.Amúgy igen.A vendéglátó technikusi végzettséghez nem kell, mert abban benne van a szakács is,az üzletvezetőiben nincs.
3/3 anonim válasza:
második vagyok:
Hívd fel a KISOSZ-t vagy az iparkamarát, ők segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!