Milyen végzettséggel lehet éttermet nyitni? Bővebben lent.
Közgazdasági végzettségem van, de szeretnék több lábon állni. Az étterem nyitás mellett döntöttem és az lenne a kérdés, hogy mik azok a legfontosabb dolgok amik mindenképpen kellenek hozzá? Kell-e hozzá szakma vagy pedig meglehet úgy oldani, hogyha van üzletvezetőim, megnyitom és vezetem az üzletet és az alkalmazottaknak lesz meg a megfelelő végzettsége az egyes részekhez?
/Nem Mo. fogom nyitni az üzletet/
Azt tudom ,hogy Mo VIP -végeztség kell vagy ott végeztél vagy OKJ -keretein belül VIP - üzletvezetőid van .
Abban országban ahol nyitni szeretnéd éredklödj mert nem biztos ,hogy ua feltételek mint itthon .
A magyar törvények szerint vállalkozói igazolványt bármely tevékenységre kaphat bárki, aki:
- rendelkezik az adott tevékenység végzéséhez szükséges szakmai végzettséggel, erről bizonyítványa van
- vagy az ilyen végzettséggel rendelkező alkalmazottat foglalkoztat, és a tevékenység végzéséhez szükséges engedély kiváltásának időpontjában érvényes munkaszerződés van
Hogy mindez Angliában hogyan működik, annak inkább ott kellene utána-járni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!