Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miskolciak, tudnátok egy jó...

Miskolciak, tudnátok egy jó éttermet ajánlani (részletesen lent)?

Figyelt kérdés

Májusban ballagok gimnáziumból, de már lassan ki kellene találnom, hol tartsuk a ballagási fogadást a családnak, mert a jó helyeket elkapkodják.

Egy olyan helyen szeretném tartani, ami hangulatos, megfizethető, finom az étel, rugalmasak, és a kiszolgálás is kifogástalan. Lehetőleg a belváros közelében legyen. Csak 10-en lennénk, tehát egy kisebb hely is megfelel.

Akinek volt már ballagása, tudna ajánlani valami jó helyet, ti hol voltatok, meg voltatok elégedve?

Esetleg leírnátok, hány főre kb. mennyit fizettetek?

Köszi a segítséget. :)

2013. júl. 25. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:

A sárga sörházban ismerem a főszakácsot, elég jól főznek, és a felszolgálás sem rossz.

A vigadót is tudom ajánlani, sok rendezvényt bevállalnak.

Meg a rossita ban is jól főznek, ilyen kis csoportot szerintem elvállalnak, mert amúgy nem nagy hely. És külön rendelésre nem olaszos kajákat is biztos megcsinálnak.

2013. júl. 25. 17:12
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. :)

A sörházat én magam még nem próbáltam, de pont most hallottam valakitől, hogy nagyon nem voltak ott megelégedve a kiszolgálással.

A Rossita-t én is szeretem, bár eddig csak a pizzáit kóstoltam, de azok nagyon finomak voltak, és megnéztem, vannak kevésbé olaszos ételeik is, szóval ezt megjegyzem.

Köszi a segítséget. :)

Várom a többi ötletet is!

2013. júl. 25. 17:25
 3/8 anonim válasza:

Miskolci Vigadó: svédsztal is van (vasárnap gyakran akciósan féláron).

Kisebb (menü is van, de rendezvényeket foglalni célszerű):

Régiposta Kisvendéglő

Fapados Étterem

2013. júl. 26. 23:59
 4/8 anonim válasza:
A főutcán van egy nagyon jó étterem, a Fapados Bisztó. Nagyon finom az étel és a kiszolgálásra is nagyon figyelnek meg nagyon hangulatos a hely és ehettek az éttermen kívül is, mert elég sok hely van kint is!! :))
2013. júl. 28. 00:53
 5/8 anonim válasza:
Nem vagyok nagyon ismerős Miskolcon de az egyetemváros előtt van egy nagyon jó hely. Murphy's a neve és tényleg nagyon jó. A kaják nagyon finomak, és a személyzet is kedves. Vannak bent is asztalok, de van egy nagy terasz ami nagyon vagány :D Csomó növény, egy kis patak alatta meg minden. Tényleg nagyon jó sztem. [link]
2013. júl. 28. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:

A Rossitaba nem mennek, lepukkant mar. Egy hete voltunk es szaraz kacsat kaptam -abbol viszont 2 combot :) A hagymas krumpli annyi volt, hogy krumplipure es radobaltak az ujhagymat.

Creme brulee teteje egett volt, maga a krem meg nem edes, ami rendben lenne, ha nem lett volna keseru a karamell reteg -ami megedesitette volna.

Sajttortat is ettunk, az meg szaraz volt es allott, egy muffin-nyi adag, tobb volt a hozzaadott keksz es fagyi. Nekem nagy csalodas volt, tuti nem megyek tobbet oda.

Amugy a Calypsot sokan dicserik meg mindig, ott van a Bors is es talan a sarga sorhaz egesz jo. Hajdanaban a Rakoczi pince szinvonalas volt. Ez mind belvaros. Vagy menjetek Lillara a Tokertbe esetleg a Matyas pincebe. Ezek etlapja es ara mind fentvan a neten! Csak ovatosan, mert sokan szezononkent valtoztatnak.

2013. júl. 29. 16:50
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek, rengeteget segítettetek.

Calypso, Bors, Tókert talán kicsit drága, de köszönöm a sok jó ötletet nektek. :)

2013. júl. 29. 20:36
 8/8 anonim válasza:
És sem rossz: Mesterek Étterme
2013. aug. 2. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!