Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Tőkéstársra lenne szükségem....

Tőkéstársra lenne szükségem. Léteznem igazi "üzleti angyalok"?

Figyelt kérdés

Egyéni vállalkozó vagyok, kereskedelemmel foglalkozom. Szerényen szólva értek is hozzá. Ezt tanultam közép- és felsőfokon is, illetve alkalmazottként 6 évig csináltam ezt a tevékenységet, raktárostól kezdve, vezető beosztásig.

Szeretném a saját vállalkozásomat felépíteni, de sajnos kevés hozzá a tőkém. Ezért keresek olyan tőkéstársat/csendestársat, aki némi tőkével be tudna segíteni egy pár évre, amíg megerősödik, és saját lábára áll a vállalkozás.

2014. júl. 18. 22:22
1 2 3
 21/27 egy újabb válaszoló ***** válasza:

Nem hazudozom, 2009-be tettem be oda 100 milliót a Rubiconba. Úgy nézd át a kiemelt befektetői tájékoztatót, és átlagold a hozamokat. Aki hazudik az te vagy, mert nem teljes infókat írsz. 2009-ben mennyit is hozott?:) Nem baj, ha irigy vagy, csak ne kezdj el személyeskedni. Attól, hogy nem akarod elhinni a hozamokat, még nem kell hazugnak beállítani a másikat. Na további jó kínlódást, engem megnevettettél.

És mondjuk a Rubicon alapból egy diverzifikált alap, szerintem fogalmad sincs miről beszélsz. Nekem megfelel így átlag évi 24% nettó hozammal:)

2014. júl. 23. 13:58
 22/27 egy újabb válaszoló ***** válasza:

2009: 52.6 %

2010: 16.5 %

2011: 3.1 %

2012: 16.6 %

2013: 26.7 %

Átlag: 23.1%

Szóval nem baj, ha buta vagy, de, ha még magabiztos is vagy hozzá, az tragédia...

2014. júl. 23. 14:03
 23/27 egy újabb válaszoló ***** válasza:
Én itt be is fejeztem, mert látszik, hogy alapvető fogalmi problémáid is vannak. Szóval felesleges veled vitatkoznom. Szia. Szép napot.
2014. júl. 23. 14:07
 24/27 anonim ***** válasza:
23%

__________egy újabb válaszoló____________

te nagyon hasonlítasz egy hazug "orvoshoz" Flector 67". aki bár milliomos nak hazudja magát mégis 15éves sz@rral jár.

2014. júl. 23. 14:31
 25/27 anonim ***** válasza:
60%

Ti milyen buták vagytok az kész xDDDD

Az egyik álmodozó 100milliókat fektet be vagyis csak írja,

a másik meg tőzsde guru! :))))

Utolsó, Tudod miért hibás a számításod és derül ki, hogy hazudsz??? Mert az 2009 csúcs forma Rád akkor lenne egészében érvényes ha rögtön az elejétől kezdve benne lennél. Nyilván azt fogod írni:), hogy már a meghirdetés napján kopogtattál az ajtón a 100millióddal, hogy szeretnéd befektetni hozzájuk :)) Ugye?! De ha nem így már nem érvényes az általad számolt hozam. Tovább megyek most is csak 21% körül mozog az 5éves hozam. Így kiderül amiket írtál számokat az csak halandzsa amit a netről szedtél le és most megbuktál vele! A politikusaink is előbb utóbb lebuknak csak TE előbb :))

2014. júl. 23. 14:32
 26/27 anonim ***** válasza:
Respect 24-es :)))
2014. júl. 23. 14:34
 27/27 egy újabb válaszoló ***** válasza:
Igen, 2009-ben fektettem be. Először PB 1,2,3 alapokba, később 1-2 hónappal javasolta a privát bankár, a kockázatosabb portfóliót (columbus, és rubicon alapok). Nyilván valószínűtlen, hogy valaki 2009-be fektessen be, hisz akkor senki nem fektette be, sőt egész 2009-ben a boltok is zárva voltak:) Végül is nekem aztán tök mindegy elhiszitek-e, hisz nekem attól se több se kevesebb nem lesz. Szóval további jó kínlódást lányok én befejeztem, nem hiszem, hogy nektek kéne bizonyítanom:)
2014. aug. 4. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!