Tőkéstársra lenne szükségem. Léteznem igazi "üzleti angyalok"?
Egyéni vállalkozó vagyok, kereskedelemmel foglalkozom. Szerényen szólva értek is hozzá. Ezt tanultam közép- és felsőfokon is, illetve alkalmazottként 6 évig csináltam ezt a tevékenységet, raktárostól kezdve, vezető beosztásig.
Szeretném a saját vállalkozásomat felépíteni, de sajnos kevés hozzá a tőkém. Ezért keresek olyan tőkéstársat/csendestársat, aki némi tőkével be tudna segíteni egy pár évre, amíg megerősödik, és saját lábára áll a vállalkozás.
Nem hazudozom, 2009-be tettem be oda 100 milliót a Rubiconba. Úgy nézd át a kiemelt befektetői tájékoztatót, és átlagold a hozamokat. Aki hazudik az te vagy, mert nem teljes infókat írsz. 2009-ben mennyit is hozott?:) Nem baj, ha irigy vagy, csak ne kezdj el személyeskedni. Attól, hogy nem akarod elhinni a hozamokat, még nem kell hazugnak beállítani a másikat. Na további jó kínlódást, engem megnevettettél.
És mondjuk a Rubicon alapból egy diverzifikált alap, szerintem fogalmad sincs miről beszélsz. Nekem megfelel így átlag évi 24% nettó hozammal:)
2009: 52.6 %
2010: 16.5 %
2011: 3.1 %
2012: 16.6 %
2013: 26.7 %
Átlag: 23.1%
Szóval nem baj, ha buta vagy, de, ha még magabiztos is vagy hozzá, az tragédia...
__________egy újabb válaszoló____________
te nagyon hasonlítasz egy hazug "orvoshoz" Flector 67". aki bár milliomos nak hazudja magát mégis 15éves sz@rral jár.
Ti milyen buták vagytok az kész xDDDD
Az egyik álmodozó 100milliókat fektet be vagyis csak írja,
a másik meg tőzsde guru! :))))
Utolsó, Tudod miért hibás a számításod és derül ki, hogy hazudsz??? Mert az 2009 csúcs forma Rád akkor lenne egészében érvényes ha rögtön az elejétől kezdve benne lennél. Nyilván azt fogod írni:), hogy már a meghirdetés napján kopogtattál az ajtón a 100millióddal, hogy szeretnéd befektetni hozzájuk :)) Ugye?! De ha nem így már nem érvényes az általad számolt hozam. Tovább megyek most is csak 21% körül mozog az 5éves hozam. Így kiderül amiket írtál számokat az csak halandzsa amit a netről szedtél le és most megbuktál vele! A politikusaink is előbb utóbb lebuknak csak TE előbb :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!