Tőkéstársra lenne szükségem. Léteznem igazi "üzleti angyalok"?
Egyéni vállalkozó vagyok, kereskedelemmel foglalkozom. Szerényen szólva értek is hozzá. Ezt tanultam közép- és felsőfokon is, illetve alkalmazottként 6 évig csináltam ezt a tevékenységet, raktárostól kezdve, vezető beosztásig.
Szeretném a saját vállalkozásomat felépíteni, de sajnos kevés hozzá a tőkém. Ezért keresek olyan tőkéstársat/csendestársat, aki némi tőkével be tudna segíteni egy pár évre, amíg megerősödik, és saját lábára áll a vállalkozás.
Miert nem nevezed meg akkor melyik VOLT EZ?
Arrol meg ne is beszeljunk, hogy 1 fajta dologba nem tesszuk mert az nagy kockazatott vonz magaval hanem diverzifikaljuk...
Nem vagyok okostojas csak eppen aki okossan csinlja nem 1ertekkezelobe rakja a penzet nah mindegy!
De latszik mekkora kamandusz vagy mert az 5eves hozamok meg a 20%ot sem ertek el brutto... Persze TBSZen lehet belolle netto csinalni csak hat ha mar osztod az eszt akkor mindent mondj el. A masik dolog erdekes modon itt GYIK-on mindenki sikeres a tozsdei teruleten es minenki a legjobb pillanatban vesz es add el.... kicsit erdekes ez is...
De ha jol esik osszad az iget, hogy TE milyen nagy kiraly vagy csak attol meg nem lesz tobb penzed...
Ennyit a hitelessegedrol... A rubcion az elmult evekben igy teljesitett (ezek eves hozamok):
2010 2011 2012 2013
16,36 3,11 16,86 26,77
Hazudozni lehet csak nincs ertelme, de veled befelyeztem a tarsalgast mert csak kopod a nagy dolgokat de meg arra sem veszed a faradtsagot hogy legalabb utanna nez,hogy ne irj baromsagot!
Azon meg plane nem szeretnek vitazni, hogy mit is jelent a diverzifikalas, mert barhol utanna nezhetsz, hogy az toke megosztast jelent, hogy keruld a nagyobb kockazatott. Persze valasztasz egy valamilyen alapot az is lehet diverzifikalaskent felfogni csak hat teljesen meg sem az. Ezert szoktak tobb alapot osszevalogatni, hogy kisebb legyen a kockazat!
Teny hogy elirtam es nem ertekkezelo hanem alapkezelo, de a lenyegen nem valtoztatt! Mivel nem azt irtam, hogy TE tetted abba hanem, hogy nem szokas. Vegul pedig ki mennyire ert hozza abba ne menjunk bele. En nem masokkal dolgoztatom a penzemet (bar TE sem, mert fals szamokkal allsz elo) hanem sajat magam. Nah tovabbi jo hazudozast es jo szeditest az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!