Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Néztem a fiammal a Leonardó...

Néztem a fiammal a Leonardó filmet ahol a pénzhamisitó igazi?

Figyelt kérdés
pénzt gyárt. Kérdi a fiam akko rvégülis mi a különbség az általa gyártott és az állami pénzt között. Mondom neki: az csak fiktiv pénz nincs mögötte áru. Erre most azt mondják a világ pénzt 90%-a mögött sincs áru, az is csak fiktiv pénz, fizetési igérvény. Akkor ez hogy van most már én se értem?
2013. aug. 14. 15:35
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Nézted a fiaddal a Leonárdó filmet,ahol a pénzhamisító igazi.
2013. aug. 14. 15:46
 2/21 A kérdező kommentje:
pénzt gyárt. Kérdi a fiam akko rvégülis mi a különbség az általa gyártott és az állami pénzt között. Mondom neki: az csak fiktiv pénz nincs mögötte áru. Erre most azt mondják a világ pénzt 90%-a mögött sincs áru, az is csak fiktiv pénz, fizetési igérvény. Akkor ez hogy van most már én se értem?
2013. aug. 14. 15:49
 3/21 anonim ***** válasza:
37%

Azt látom, hogy te sem érted. De a magyar nyelvet sem sikerült elsajátítanod, ha jól látom...

Gyere majd vissza újra feltenni a kérdést, amikor legalább középszinten beszéled a magyart...

Az ilyen bonyolult közgazdasági kérdésekbe, hogy mikor van egy valutának fedezete meg ne bonyolódj bele a jövőben, bőven meghaladja a képességeidet ennek megértése.

2013. aug. 14. 16:48
 4/21 A kérdező kommentje:

Ha tudnád a választ leírnád.

De ha a szöveg értelmezése se megy akkor ezt miért várjam el?

Fel lehet tenni a kérdést mindössze ki kell várni amíg olyan valaki jön aki tudja is a választ.

Megsúgom: ennek a valutához van a legkevesebb köze.

2013. aug. 14. 17:01
 5/21 anonim ***** válasza:
37%
Fel sem tudsz tenni egy értelmes, magyar kérdést, miért is vártam, hogy nem esetleg nem megsértődsz, hanem veszed a lapot :)
2013. aug. 14. 17:18
 6/21 anonim ***** válasza:
37%
Amúgy csak érdeklődés szintjén, tudod egyáltalán mit jelent az a szó, hogy valuta?
2013. aug. 14. 17:18
 7/21 A kérdező kommentje:

Mégegyszer köszönjük, de alapvetően olyanok hozzászólását várjuk akik tudják a választ.

Természetesen nyitottak vagyunk egyéb alternatívákra, megnyilvánulásokra is mert egyeseket a hasonló jellegű írások is érdekelhetnek válasz helyett.

2013. aug. 14. 17:20
 8/21 A kérdező kommentje:

"Amúgy csak érdeklődés szintjén, tudod egyáltalán mit jelent az a szó, hogy valuta?"

Ha új kérdésed van azt új kérdésben tedd fel. Másik alternatíva: Google a te barátod is, nem csak az enyím...!

2013. aug. 14. 17:27
 9/21 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=1JE-IPKzUtY

Egy 5 részes filmecske a pénzről.( 1óra az 5 rész)

Körülbelül pont ezt a témát járja körül.

2013. aug. 14. 17:56
 10/21 A kérdező kommentje:

Igen ez a film vetette fel a kérdést hogy akkor mi is a különbség az igazi és a hamis pénzt között.

Merthogy valós fedezet az igazi pénz nagy része mögött sincs.

Fizetési ígérvény persze van, amit jó része az adósoknak nem képes betartani a háza pedig nem mindig elég fedezet. És ha a munkáját is elveszti ami manapság eléggé gyakori...

2013. aug. 14. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!