Mivel vállalkozzak h meggazdagodjak?
Figyeld a piacit, hogy mire van éppen igény, majd pedig fel kell húzni rá egy tervezetet.
Persze ennél összetettebb kell hozzá tőke és a megfelelő szakértelem, de ez a működőképesség "képlete".
Ha érdekel, jelezz vissza, lehet tudnék segíteni... ha egy befektetés is érdekel, akkor tőkétől függően 50-100%-os megtérülésre is lehetőség van 2-3 hónap alatt most (amennyiben kis összegű kockázati tőke injektálását is vállalod).
Ha érdekel, írja reglevel@freemail.hu címre, hogy mekkora kezdőtőkével rendelkezel és milyen személyi háttered van (életkor, szakmai tapasztalat).
Üdv.: Adrián
Nyissál kaszinót!
Vagy egy kissebb játékbarlangot...
Én nem mondhatom neked hogy ide tedd vagy oda tedd a pénzedet
,inkább leirom hogy én hová tettem 250 dollárt,és kamatoztattam olyan formában ahogyan sehol se tehettem volna meg,ezalatt azt értem hogy,nem mindig a jól kitaposott ösvény visz a legjóbb eredményhez ,én már ezt megtapasztaltam,az én ,,tikom,, a TVI,-kockázat nélkűli magass hozamú befektetés,ha érdekel irok bövebb infót
Merthogy ugye mindig onnan jönnek a a jó ötletek és eredmények ha valamit másképp csinálunk a megszokottnál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!