Hogy tudnám jobb áron eladni kislányom több száz kinőtt ruháját? Interneten keresztül vagy kiülni a bolhapiacra és úgy?
Vagyis külön-külön lefényképezgetem,lemérem és felteszem őket mondjuk teszveszre!
vagy kiviszek egy digitális mérleget bolhapiacra,egy hatalmas nagy táblán kiírva,hogy babaruha 2000Ft/kg!
Ha gyorsan akarod eladni, akkor bolhapiac.
Rá kell szánni az időt, de ott könnyebben el tudod adni, hiszen a vevők megtapogathatják, megnézegethetik.
Ha ráér, nem olyan sürgős, akkor tesz-vesz.
Ha a lányodnak többszáz kinőtt ruhája van,akkor aligha van szükséged a ruhák árára,anélkül is tudsz neki még többszázat venni.
Add oda valamelyik segélyszervezetnek:Karitáasz,Máltai vagy a Baptista Szeretetszolgálat.De az is megoldás,ami nálunk már évek óta gyakorlat.Az oviban-iskolában van évente kétszer használt-holmi nap.Mindenki beviszi a felesleges,kinőtt holmit,és a szülők válogatnak belőle.Nagyon sokan örülnek,hogy nem kell gyerekruhára is költeni.(Nem cigányok).Nem mindenki olyan szerencsés,mint te lehetsz.
Na de jó,hogy rögtön pénzéhes vagyok!
10 éves a lányom!10 év alatt összejön némi ruha!
Egyedül nevelem és heti 60 órát dolgozok!
Szóval ez korántsem SZERENCSE!
Bocs!
Félreütöttem!
50 órát!
Kb. egy évvel ezelőtt próbálkoztam a Vaterán értékesíteni a ruhákat. Őszintén szólva nem volt sikerem. Nagyon sok munkával járt és alig adtam el valamit. Amióta bevezették a feltöltési díjat, egyszer kétszer még próbálkoztam, de sikertelenül. Azoknak sikerül akik 1 Ft-ról indítanak aukciót és az "ismerősök" felverik az árat, majd valaki naivan megveszi a végén.
Azóta én a segélyszervezeteknek küldöm a ruhákat.
Szerintem próbáld meg, nagy veszteséged nem lesz, de lehet szerencsével jársz az ilyen internetes eladással.
Én járok ki bolhapiacra,de garantálom,hogy ott nem fogsz tudni eladni semmilyen ruhát.Sokan hetekig hozzák ki,mégsem adnak el belőle semmit.Nálam is volt néhány ruhadarab,és a végén már ajándékba adtam oda valakinek.
Teszveszen esetleg nagy csomagonként,és nagyon olcsón talán elviszik,de nem garantált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!