Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mindent megtennék a pénzért,...

Mindent megtennék a pénzért, ez normális?

Figyelt kérdés

18 vagyok, különlegesnek érzem magam, másnak mint mindenki más, tehetségesnek szinte minden téren...

A baj az hogy nincs pénzem, de az életem arról szól. Élvezni akarom minden szinten... Nőket szednék fel, lehúzni őket, mert jól nézek ki, semmiféle megbánást nem tanusítanék, csak örömet szerezne nekem ez. Lehet bármiféle kihatása ennek a későbbiekben a viselkedésemben? Sosem verekedtem, nem vagyok veszekedős, a világ legnyugodtabb embere vagyok.

2014. jan. 26. 10:35
1 2
 11/13 Linkoln ***** válasza:

Az a baj hogy igaz :/

Én rendes vagyok az emberekkel, igyekszem. Becsületes vagyok. Üzleti világban mozgok, és nagyon megy a kapzsiság, a csalás, csempészet, hazugság, félrevezetés. De éppen az ilyen mentalitás miatt.

Én sosem csináltam olyan üzletet amivel átvertem volna valakit, és jó érzés. Nem keresek havonta milliókat, de szeretnek velem üzletelni. Állandó ügyfeleket nyerek, hiszen megbízható vagyok.

Való igaz amit írtál a nyereségvágyról. Úgy lehet kötni sok üzletet, de egyszeri kaland, mert nem kötnek veled újra meg újra. Nagyon sok embert át kell verni, amit bírni kell. ha bírod, akkor egy mocsok vagy, és ezen nem tudok szépíteni.

Hogy lehet valakit szemrebbenés nélkül átverni?

Én még azt is sajnálom ha valakivel kötök egy üzletet, és kiderül hogy félreértelmezett valamit, és így csalódik. Inkább bukok csak érezze jobban magát...

Az a különleges vagy duma meg alapból ingerli a válaszolókat. Ezt ki kell fejteni hogy miben mutatkozik meg. Nekem például jó a memóriám. Kedden megtanultam 1342 kérdésre a választ, és az összes megmaradt a fejemben. Egyetlen nap alatt. De hamar elfelejtem őket, és ez a jó memória nem látszik meg sok területen. Nem leszek tőle jobb ember. De nálad ez nem is cél. A saját érdekeid képviseled egyedül...

Akkor miért álljanak hozzád jól?

Én nagyon sokaknak segítettem felvilágosítottam őket a kereskedelemmel kapcsolatban, és ezt még neked is hajlandó lennék megtenni. Ellenben te csak az üzletet látnád ebben? Nem esne jól? A kis nyereség tényleg annyival jobb hogy ezt az elvileg nálad fenn nem álló érést felülmúlja, sőt oly mértékben hogy egyáltalán nem bánnád?

Ha igen, akkor menthetetlen vagy.

2014. jan. 26. 19:29
 12/13 Linkoln ***** válasza:

Azzal kapcsolatban meg hogy miért válaszolnak erre sokan:

Mert megbotránkoztató a kérdés, és erre bárki tud válaszolni.

Én válaszoltam volna a másik kérdésedre, de nem tudok. Ahogy sokan mások sem.

2014. jan. 26. 19:33
 13/13 anonim ***** válasza:

"Mindent megtennék a pénzért"

- akár dolgozni is hajlandó lennél?

"különlegesnek érzem magam, másnak mint mindenki más, tehetségesnek szinte minden téren"

- egy dolog, hogy Te mit érzel; egy teljesen más dolog, hogy mire jutsz az életben - a munkaerőpiac majd reálisan beárazza a "különlegességedet"

2014. jan. 27. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!