Mindent megtennék a pénzért, ez normális?
18 vagyok, különlegesnek érzem magam, másnak mint mindenki más, tehetségesnek szinte minden téren...
A baj az hogy nincs pénzem, de az életem arról szól. Élvezni akarom minden szinten... Nőket szednék fel, lehúzni őket, mert jól nézek ki, semmiféle megbánást nem tanusítanék, csak örömet szerezne nekem ez. Lehet bármiféle kihatása ennek a későbbiekben a viselkedésemben? Sosem verekedtem, nem vagyok veszekedős, a világ legnyugodtabb embere vagyok.
nem 18 vagy, hanem 8, es unatkozol mert a lecked mar kesz van. illetve.... KESZ VAN?
akkor mehets porszivozni, szemetet levinni, vagy setaltatni a pincsidet.
Tipikus TV által agymosott fiatal vagy, akinek a fejében még anyuci "te nagyon különleges vagy, jobb mint a többi" mondókája is gyökeret vert... Pár hónapja olvastam egy cikket az ún. Y generációról, és nagyon tipikus rájuk az, amit te az első mondatodban leírtál.
Emellett vagy lehet, hogy éppen az elrontott neveltetésedből kifolyólag személyiségzavart se lehet kizárni.
Majd amikor 22-25 körül kezdesz rájönni arra, hogy az életed meg se közelíti az általad elképzeltet, akkor jön majd a frusztrált és/vagy depis korszakod.
Amúgy majd a jövőbeli állásinterjún az első kérdés az lesz, hogy fejtsd már ki, mitől érzed magad ennyire különlegesnek és tehetségesnek minden téren, és miért igényelsz 4-5x akkora fizetést, mint amennyit a körülmények (végzettség, tapasztalat, valós képességek) indokolnának. Lefogadom, hogy nem tudsz erre racionális magyarázatot adni, csak a "neked ez jár" frázist...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!