Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mindent megtennék a pénzért,...

Mindent megtennék a pénzért, ez normális?

Figyelt kérdés

18 vagyok, különlegesnek érzem magam, másnak mint mindenki más, tehetségesnek szinte minden téren...

A baj az hogy nincs pénzem, de az életem arról szól. Élvezni akarom minden szinten... Nőket szednék fel, lehúzni őket, mert jól nézek ki, semmiféle megbánást nem tanusítanék, csak örömet szerezne nekem ez. Lehet bármiféle kihatása ennek a későbbiekben a viselkedésemben? Sosem verekedtem, nem vagyok veszekedős, a világ legnyugodtabb embere vagyok.

2014. jan. 26. 10:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg lesz Valóvilág 7 és oda bekerülsz.
2014. jan. 26. 11:05
 2/13 Linkoln ***** válasza:
Jah egy gané vagy, és előbb utóbb jól megutálnak a körülötted élők. Senki nem valószínű hogy közel kerül hozzád, nem akarnak veled üzletet kötni, és előre lépni sem nagyon fognak hagyni. ha eltűnsz, senkit nem érdekel.
2014. jan. 26. 11:14
 3/13 Linkoln ***** válasza:
Más szavakkal, bízom benne ez azért nem normális dolog. Csak egy elferdült elméjű ember ilyen facsarodott karakterű.
2014. jan. 26. 11:17
 4/13 anonim ***** válasza:

nem 18 vagy, hanem 8, es unatkozol mert a lecked mar kesz van. illetve.... KESZ VAN?

akkor mehets porszivozni, szemetet levinni, vagy setaltatni a pincsidet.

2014. jan. 26. 11:22
 5/13 anonim ***** válasza:

Tipikus TV által agymosott fiatal vagy, akinek a fejében még anyuci "te nagyon különleges vagy, jobb mint a többi" mondókája is gyökeret vert... Pár hónapja olvastam egy cikket az ún. Y generációról, és nagyon tipikus rájuk az, amit te az első mondatodban leírtál.

Emellett vagy lehet, hogy éppen az elrontott neveltetésedből kifolyólag személyiségzavart se lehet kizárni.

Majd amikor 22-25 körül kezdesz rájönni arra, hogy az életed meg se közelíti az általad elképzeltet, akkor jön majd a frusztrált és/vagy depis korszakod.

Amúgy majd a jövőbeli állásinterjún az első kérdés az lesz, hogy fejtsd már ki, mitől érzed magad ennyire különlegesnek és tehetségesnek minden téren, és miért igényelsz 4-5x akkora fizetést, mint amennyit a körülmények (végzettség, tapasztalat, valós képességek) indokolnának. Lefogadom, hogy nem tudsz erre racionális magyarázatot adni, csak a "neked ez jár" frázist...

2014. jan. 26. 11:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Fogj egy pohar vizet, dugd bele az ujjad. Huzd ki. Ott maradt a lyuk az ujjad helyen? Maris megtudod mennyire vagy potolhatatlan.
2014. jan. 26. 11:33
 7/13 anonim ***** válasza:
ilyenek a szociopaták...
2014. jan. 26. 11:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Hányszor nézted meg a Wall Street farkasát fiam? (Ami amúgy egy nagyon jó film :D)
2014. jan. 26. 12:09
 9/13 A kérdező kommentje:
Örülök hogy erre a kérdésemre normális mennyiségű válasszám érkezett, bár elég elrettentő hogy mikor egy barátom betegségéről tettem fel kérdést, amivel segíthettem volna, senki nem volt hajlandó válaszolni vagy utánanézni ennek. De bíráskodni és véleményezni, azt tudtok! :) Nem attól lennék pótolhatatlan, mert olyanra vagyok képes amire senki más (poharasvizes). Igazából csak nem tudnak érdekelni olyanok, akik nem a szeretteim és gátlástalanul képes lennék őket kihasználni. A wall street farkasáról csak egy cikket olvastam, de soha nem költeném drogra és prosikra a pénzem, csak tovább fektetném. A Bel Amit olvastam el és George Duroy alakja ihletett meg, a környezetemben meg tudom játszani a jó fiút, kevesen ismerik ezt az énemet, tehát bárki üzletet kötne velem, ha egy kis nyereséget hazudnék neki, mert nem szimpátia alapján köttetnek ezek, hanem nyereségvágy gyanánt. Az egyetlen normális válaszolónak megy a zöld jel, aki azt mondta hogy ha nem érem el a céljaim akkor depressziós leszek. Természetesen tanulok és elvégzem az egyetemet is, szerzek munkát.. De ez egy kis része lenne a jövedelmeimnek.
2014. jan. 26. 13:14
 10/13 anonim ***** válasza:
eleg gyorsan elterjed a hire, hogy mekkora kapzsi szemetlada vagy, es senki nem fog sem uzletet kotni veled, sem alkalmazni. valamint szamits ra, hogy akar bosszubol is teged fognak egyszer ugy istenigazabol kihasznalni, aztan mehetsz leugrani a hidrol. nem is lenne tul nagy kar erted.
2014. jan. 26. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!