Bebukott a Sciennet? Örültök?
Van sok kisember aki befizet egy foglalót (10 ezer tagsági ami nem jár
vissza)
Ezután a tag a hálózathoz csatlakozott boltokban kedvezményt kap
illetve vásárolhat magának újabb bónuszokat.
A vásárlás utána sciennet is jutalékot kap (két helyről szedi be a
pénzt, tagok és bolt)
A sciennet a jutalékok egy részét visszaosztotta a klubbtagokra
(hogy valamit azért vissza is kapjanak)
Igy a boltok hazsna csupán annyi hogy a sciennet fizet a tagjainak
hogy náluk váésároljanak de közben ezt a boltok fizetik jutalékként a sciennetnek..
És itt bukik ki az átverés a dologban..
A boltok fizetnek a vásárlóknaka scienneten keresztül hogy náluk vásároljanak :D Közben a sciennet is leveszia lóvét a tagoktól is mega boltoktól is, adót meg nem fizet...
Jó mí? :D:D:D:D:D
Így kell ezt csinálni offshore módra!!
Másfél milliárd Kp-t foglaltak el a cégvezető lakásán!!
Ezekután el lehet képzelni mennyi lett kimenekítve az évek alatt külföldre!!!
Azért nincs belöle balhé mert lefogadom hogy 2 hónap múlva kivásárolja magát a manus és megpattan hogy többet a nyomára se bukkannak!!!!
Viszont a boltok akik a hálózatban voltak itt maradnak és számíthatnak egy beható APEH vizsgálatra talán méga vásárlótagok is stb stb stb....
Ne tudom, mi öröm van az ilyenen???...
Nem szoktam más baján kárörvendezni.
Csak annak örülök egyedül, hogy én nem voltam a tagja.
(Valahogy az egész gyanúsnak tűnt, nem s léptem be.)
De most nekem se jobb, se rosszabb nem lett, hogy a Sciennet lebukott.
Bár én anno regisztráltam, de sose vásároltam ezen keresztül, be se fizettem semmit, viszont a hírlevelek érkeztek sorra, és gyanús volt, hogy folyamatosan szakítják meg a kapcsolatot partnerekkel, ilyent az nem csinál, aki üzletet akar csinálni, kivéve, ha megszűnik a partnercég valamiért.
Pár napja egy ismerősöm mondta a botrányt, őszintén szólva nem lep meg, de vagy eleve csalni próbáltak, vagy nem értenek hozzá, aki ért hozzá, annak csalás nélkül is sikerül.
Nem vicces a dolog, mert sajnos sokan szenvedtek kárt, akiknek nem volt közük ehhez a botrányhoz, és nem valószínű, hogy valaha is kárpótlást kapnak.
A Sciennet csapata meg tanulja meg, hogyan kell rendesen felépíteni egy ilyen üzletet, hogy működjön is és tiszta is legyen.
Másfél milliárd KP? Miért tart valaki mondjuk 50 000 db húszezrest magánál? Ez azért elég fura.
Amúgy az ilyesmik mindig gyanúsak, bár váltig állítják, hogy ebben nincs semmi. Részemről a "Gazdagodjon meg költekezéseiből" szlogen is olyan mértékben taszító, hogy 1 percet sem szántam volna rá, hogy valaki elmondhassa e remek üzlet lényegét. Sajnálom, akiket bepaliztak.
ma 00:22
A Sciennet vezetői nagyon is jól tudják hogy mit csinálnak nekem csak az a furcsa hogy közel 900 milliós adótartozást miért nem lehetett befizetni az otthon őrizgetett másfél milliárdból?
Mellesleg az ilyesmi sosem magától történik hanem bejelentés alapján..
Nem lennék meglepve ha a lyoness meg a többi is ugyanígy bedőlne..
A válasz megírásának időpontja: ma 00:22
piramisjátékot "rendesen" csinálni????
A válasz megírásának időpontja: ma 00:27
ez a "gazdagodjon meg költekezéseiből" kb. olyan, mint a "józanodjon ki alkoholivás által"
sajnálom, hogy nem előbb számolták fel a céget. ez kiszámítható volt, hogy bebukik. szerintem a lyoness is izzad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!