Mi a módja, menete az egyéni vállalkozói engedély ki váltásának? Kell hozzá könyvelő? Online neten keresztül ki váltható?
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 12:07
11/14 anonim válasza:
ezt írtam, hogy ötvj van és nem teáor náluk. Bankszámlát ev-nek akkor és csak akkor kell nyitni, ha áfa státuszt választ. Jobb ha tőlem tudod. De úgy látom te szaktekintély vagy.... A navnál nem a neved hanem az adószámod fogják max megkérdezni, ahhoz hogy azonosítsanak, azt meg az okmányiroda adja ki nagyokos!
12/14 anonim válasza:
ui: semmilyen marhaságot nem írtam, te vagy a pontatlan, az, hogy nálad adott esetben hogy volt, még nem biztos hogy azóta is így van.... Teáor két évvel ezelőtt volt ev-nek azóta a másik listát kell használni.... De tényleg bocsáss meg hogy egy ilyen szaktekintélyt mint te ki mertelek oktatni...
13/14 Gábor t válasza:
2012.05.16-án kezdtem a tevékenységem, 12 tevékenységi köröm van, az igaz hogy áfás vagyok
Én a kérdezőnek válaszoltam nem én kezdtem a kioktatást.
14/14 Gábor t válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!