Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen engedélyeket, illetve...

Milyen engedélyeket, illetve milyen papírokat kell megszereznem ahhoz, hogy teafűvel kereskedjek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves vagyok, és támadt egy olyan ötletem, hogy nagymamám receptje alapján különböző növényekből, gyógynövényekből teafüvet készítenék, és adnék el. Nos, mivel még ebben kezdő vagyok, nem tudom, hogy milyen papírok kellenének, mivel ugye emberi fogyasztásra lesz. A válaszokat előre is köszönöm!

2014. jan. 5. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
45%
Most nem azért hogy kötekedjek, de szerintem nagyon meddő ötlet. Több lenne a járulékos költséged, amit mindenhova befizetsz, ha egyáltalán megkapod az engedélyeket, mint amennyit profitálni tudnál vele.
2014. jan. 5. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem váltsd ki az őstermelőit, és akkor még vállalkozás sem kell.
2014. jan. 5. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha magad termeled a növényeket, vagy begyűjtöd valahol, akkor a megszárított, kicsomagolt leveleket nyugodtan árulhatod őstermelői igazolvánnyal. Menj egy falugazdászhoz!
2014. jan. 6. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!