Mivel érdemes kereskedni Magyarországon olcsón megvenni, majd Nyugaton meg eladni drágán, valamelyik piacon?
"Azért akkora baromságot írni,hogy külföldön sem fog jobban élni stb stb... Miért ne élne jobban,ha akar és dolgozik is. Mi évek óta ausztriában élünk és sokkal,de sokkal jobban élünk,mint Magyarországon. Én itthon vagyok a kisbabánkkal,igazából csak a férjem dolgozik."
Na látod, te ostoba liba! Fogalmad sincs a külföldi munka keresésről sem, nemhogy magáról a külföldön dolgozásról! Csak fogtál egy balekot akinek összejött véletlenül.
Sokkal többen vannak azok akik hazatérnek mert nem jött be kint az élet, mint akik megállják kint a helyüket.
Szia. Azt kérdezted, hogy Magyarországon olcsón mivel lehetne kereskedni?Amennyiben arra gondolsz, hogy elindítasz egy kisebb ügyletet, és utána szépen lassan kialakítasz egy nagyobb vállalatot, mint pl. a Microsoft akkor én a te embered vagyok!
Rögtön a lényegre:
Bérelj egy teherautót és kezdj el "kis üzemben" szállítmányozni.A befolyt jövedelemből bérelni tudsz egy kisebb telket ahol még tovább tudsz terjeszkedni a szállítmányozási cégeddel vagy szintén a befolyó jövedelmedből próbálj élelmiszeri boltot nyitni egy bérelt helységben mert abban is sok pénz van. Ha megfogadod a tanácsomat akkor Bt.-t alapítasz, mert ahhoz legjobb tudomásom szerint elég kb. 200 Ft bejelentett alaptőke viszont vigyázz, mert ellentétben a K.F.T.-vel ha Bt-d van és hitelt veszel fel akkor mindened rámehet de ha K.F.T.-t alapítasz akkor nem, csak egy K.F.T.-hez 3.500.000 Ft alaptőke kell minimum.
ja és még egy:
Ne egyből a tv-ben reklámozz mert nem lesz hatásos. Inkább a lakóközösségedben szórólapozz.
És utoljára (legfontosabb):
Ha bárki mondja, hogy szállj le a "rózsaszín" felhőkről" akkor ne hallgass rá, mert akkor nem just a-ból b-be. Nekem is ezt szokták mondani de nem foglalkozok ezekel az emberekkel.
Sok sikert!
Have a good luck! ;)
Milyen érdekes. A kérdezőnek 8 általánosa nincs meg, és mindenki Román aki Bukarestben akar maradni a nyomorban. Aztán jönnek a milliomosok 10-15 millával. Végül jön egy veréb, aki elmagyarázza, hogy ki a zombi, csicska stb stb.
Örülök neki hogy ilyen értelmes hozzászólások vannak, a probléma csak az, hogy egyikőtök sincs sehol az életben. A kérdés az korrekt, de a válaszokból kiderül hogy degenerált a kérdező, és nem hogy buta MLM-re, meg üzletelésre, de életre is képtelen.
A fuvarozás nem rossz biznisz, elég sok pénz van benne, bár részemről lusta lennék nekiállni felépíteni, mert nagyon távol áll tőlem.
Én gyárban dolgozom folyamatfejlesztőként, mellette egyetemre járok. A fizetésem kb annyi amennyiért kimennek mosogatni, ganéban túrkálni stb 1000-1200 euró nagyjából. 22 éves koromra értem el ezt, most vagyok 23, és nem értem, hogy miért kellene mindenkinek kimenni dolgozni, mert ott milyen rettenetes a fizetés, mindenkinek palotája lesz stb.
Elárulom, hogy 19 évesn mikor végeztem szakma után az érettségivel, sok barátom kiment, én itthon maradtam. Azon kívül, hogy az egyiknek A6-os audija van, kb 3 milla, semmivel nincs több nekik mint nekem. És teszem hozzá gondolja végig mindenki, hogy mi hogy nézünk a szőröstalpú románokra ha átjönnek dolgozni stb.
Na, rájuk is úgy néznek a németek, osztrákok, aki azt mondja h nem, az hazudik, mert így van. Nekem erre nincs szükségem hogy festegessek, vagy burkoljak, vagy akármilyen fizikai szakmát csináljak, vagy mosogassak, szeméttelepen válogassak, csak hogy annyit keressek, amennyit egyébként itthon is meglehet keresni.
Az megy ki, aki nem akar tanulni, és a könnyebbik utat válassza. Az marad itthon aki fél? Nem tudom mitől félnék, szépen gyűlik a pénzem, sikeresek a féléveim a suliban, és már van 1 éves kisfiam.
Nagyon jó kinnt, tudom mert faterom sok sok évig kinnt dolgozott, bár ő Hollandiát dicsérte a legjobban.
De ha kimennék, akkor nem a pénz miatt! Nem kell A6-os audi, nem akarom játszani a búrámat a szórakozóhelyen ha éppen hazatévedek 3-4 havonta.
Szépen félreteszem a házra, kocsira a pénzt, és teljesen nyugodtan hazamegyek minden nap a családomhoz, Magyar emberek között dolgozok, nem a brekegést hallgatom egész nap, nem kell félnem hogy elküldenek melobol csak mert én vagyok a vendégmunkás. Mint ahogy azt tették a válság idején is ugye...
Itthon is meglehet csinálni, csak tanulni kell. Aki lusta tanulni, az meg alja munkát csinálni külföldre, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!