Mivel érdemes kereskedni Magyarországon olcsón megvenni, majd Nyugaton meg eladni drágán, valamelyik piacon?
Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 11:45
21/46 A kérdező kommentje:
Sőt, Magyarországra még külföldről jönnek az orvosok, ápolók hogy ingyen kezeljenek téged a jó, versenyképes magyar fizetésért.
2013. dec. 28. 15:55
22/46 egy újabb válaszoló válasza:
Sokkal rövidebbek a várólisták, mint külföldön. De mondom menj csak. Elég nagy pofon lesz, mikor kinn nem kapsz munkát, vagy csak alamizsnáért és 6 másik vendégmunkással kel egy lakásban aludnod, de a Te életed.
23/46 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, hogy a románok, cigányok, magyarok, szerbek is mind ezzel a külföldön sincs kolbászból a kerítést szöveggel hitegetik-e egymást vékony pénztárcával miközben egy rézgarasért átverik egymást mindenféle MLM-ekkel?
2013. dec. 28. 15:58
24/46 egy újabb válaszoló válasza:
Mondom, menj csak. De ahogy látom munkához nincs sok kedved. Külföldön ezt pont nem annyira becsülik.
25/46 A kérdező kommentje:
Igen, nyugaton nem becsülik a munkást, 80 ezer forintnál is kevesebbet fizetnek. Itt kell maradni, nem szabad előrelépni, hisz sehol nincs kolbászból a kerítés. Legyen elég a szakterületeden az itteni alacsony magyar bér!
2013. dec. 28. 16:03
26/46 egy újabb válaszoló válasza:
Többet keresek itthon egy hónap alatt, mint Te kinn fogsz egy év alatt. De mondom. Menj csak. Nekem aztán teljesen mindegy:)
27/46 A kérdező kommentje:
Sőt, olyan magyar fizetésed van, hogy még tőled fog kölcsönkérni az Európai Központi Bank.
2013. dec. 28. 16:08
28/46 A kérdező kommentje:
Te meg maradj csak Romániában.
2013. dec. 28. 16:14
29/46 egy újabb válaszoló válasza:
Nem, nem tőlem fog kölcsönkérni, de a válaszaid alapján szerintem 14-15 éves lehetsz. Nos tovább nem is vitáznék, bár ez nem vita volt, mert ahhoz kér értelmes fél kell, szóval egymagam nehezen vitázhattam volna. Sok sikert külföldön. Hali.
30/46 A kérdező kommentje:
Igen, annyi értelmes érved van, pont azért menekülsz el. :)
2013. dec. 28. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!