Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mivel érdemes kereskedni...

Mivel érdemes kereskedni Magyarországon olcsón megvenni, majd Nyugaton meg eladni drágán, valamelyik piacon?

Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 11:45
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
A válaszoló, aki a kérdezőnek írt privátot a lehetőséggel, írna nekem is hogy miről van szó?
2013. dec. 28. 17:21
 32/46 anonim ***** válasza:
46%
Azért akkora baromságot írni,hogy külföldön sem fog jobban élni stb stb... Miért ne élne jobban,ha akar és dolgozik is. Mi évek óta ausztriában élünk és sokkal,de sokkal jobban élünk,mint Magyarországon. Én itthon vagyok a kisbabánkkal,igazából csak a férjem dolgozik. Az élelmiszer és még sok minden jóval olcsóbb,mint otthon. Sok ismerősöm dolgozik külföldön,de nem bánták meg,hogy igy döntöttek.
2013. dec. 28. 17:48
 33/46 A kérdező kommentje:
Ezzel nyugtatgatja magát mindenki, aki nem akarja elismerni, hogy lustaságból, félénkségből éri be a jóval alacsonyabb bérrel. Hadd üldögéljenek csak otthon Bukarestben és színleljék hogy sikeresek. :)
2013. dec. 28. 18:14
 34/46 A kérdező kommentje:
Kinek a pap, kinek a papné, neked többre volt igényed, ők meg hadd öregedjenek meg Bukarestben. :)
2013. dec. 28. 18:18
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Tuti tipp.

Haverom Ladákat vesz itthon, teljesen felújítja és eladja Ukrajnában és Oroszországban ahol mai napig keresett modellek.

Volt olyan Lada,amit teljesen felújítva 1,3 millióért vettek meg.

Egyedi igény szerint is átalakít..ezek mennek el magasabb áron.

2013. dec. 28. 20:50
 36/46 egy újabb válaszoló ***** válasza:
Attól függ milyen munkakörbe mész ki. Ha orvosnak, mérnöknek, programozónak, akkor sikeres, gazdag lehetsz. Bár ezek a munkakörök kétlem, hogy felmerülnének a kérdezőnél. Mellesleg kérdező, igen, én beérem a cégemből és vagyonom kamataiból eredő havi 8-10 millióval, lusta vagyok kimenni többért...
2013. dec. 31. 16:08
 37/46 anonim ***** válasza:
Havi 10 millió? Szánalom. Én 15 milliót keresek és nem fröcsögök róla itt.
2013. dec. 31. 17:01
 38/46 egy újabb válaszoló ***** válasza:
0%
Hát nekem csak ennyi jön össze. Ez van. Én ennek is örülök. De gratulálok Neked a 15-höz.
2013. dec. 31. 17:49
 39/46 A kérdező kommentje:
Szerintem: Álnévvel, a sok nagyzási tébolyban szenvedő elmebeteg annyi milliót ír, amennyit akar. :) Viszont tehetősként is, ha egyszer azok lesztek, irigykedős, álbarát magyarok között nem ugyanaz azért élni. Megengedhetitek magatoknak anyagilag, tudtok minden nyáron a balatoni pisis vízben nyakig úszkálni. Meg az irigykedős magyarokkal az autótokat összekarcoltatni Magyarországon. Még testőrt is tudtok bérelni, hogy ne késeljenek meg, üssenek agyon vascsővel 2000 Ft-ért, vagy egy telefonért, főleg amikor idősebb leszel. Én akkor is maradok a civilizáltabb városoknál. :) De mondom, ti reménykedjetek nyugodtan abban, hogy nem államosítják a vagyonotokat. Meghogy a NAV nem fog sokmillióval megbüntetni, lecsukatni. Én megyek külföldre normális körülményekkel, normális emberekkel békésen melózni. :) Majd ti kikalkulálgatjátok időskorotokban Szerbiában vagy ahol laktok, hogyha külföldön csináltad volna ugyanezt talán 5x ennyitek lenne.
2014. jan. 2. 09:30
 40/46 egy újabb válaszoló ***** válasza:
Eddig még egy kocsimat se karcolták meg:) Kétlem, hogy államosítanék a vagyonom. Kamatot meg már kinn sem kapsz a bankokban. Mellesleg nekem aztán teljesen mindegy elhiszed-e. Attól nekem még nem lesz kevesebb:)
2014. jan. 2. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!