ACN Magyarországon! Mennyire érdemes "ACN-ezni"?
ACN egy f@szság úgy, ahogy van, ráadásul nekem nagyon piramisjáték szaga is van, ugyanis elkérnek közel 70.000 forintot "tanfolyam" címszóval a belépőktől.
Nővérem még akkor lépett bele, mikor megalakult és azóta sem lett belőle milliomos. Azt nem tudom mennyit keres vele, de abból ítélve, hogy a munkahelyén (ahol kb. 170K-t keres) nem mondott fel valószínűleg nem sokat...
Cserébe tukmálni kell, mint az állat és rettentő idegesítő.
A videótelefonjuk meg azért baromság, mert:
1., Meg kell venni
2., Ugyan úgy internet-hozzáférés kell hozzá, ráadásul WIFI-n nem működik, csak kábelen... Innentől kezdve meg SKYPE ingyé' van és ahol van vezetékes internet ott PC is.
Köszönöm! Tömören megfogalmaztad azt, amit én is sejtettem. Úgyhogy lebeszélem az ismerőst, bár gyanítom, hogy a belépőpénznél már le fog állni.
(Megnéztem a DVD-t de egy szó sincs benne az energiaszektorról, amivel csábítanak)
Vigyázz, piramis!
A 90-es évek végén jöttek ilyenekkel, sokakat becsapva.
De aranyos most már ne azon vitatkozzunk. Egye fene. Ja vannak partner programok amiben részt veszel jutalékot kapsz. De hogyan? Ezt értsd úgy ,hogy pl t-home dolgoztam nekik mint alvázlakozó (egészen pontosan nem én voltam a vállalkozó csak hívott oda a vállalkozás tulaja) ha megkötöttél egy szerződést kaptál érte jutalékot egyszer. Aztán kezdhetted elölről az egészet. ACN ha kötsz egy szerződést hasamra ütök cps ,akkor amit beszél a szerződött fél azután is kapsz jutalékot de nem egyszer hanem minden hónapban (Amikor én hallgattam meg az előadásukat így ment de szóljatok ha valami elkevertem).
Az meg ,hogy szar e amit elakarnak adni azt nem te és nem én fogom meghatározni. Nem hiszel benne ez is rendben van de fikázásal meg félrevezetéssel ( ezalatt azt értem mikor úgy mondasz valamiről véleményt ,hogy nem is tudod mi az) ne vedd el a másik kedvét meg önbizalmát mert akkor tényleg az életben se megy semmire. Holott lehet ,hogy ő ebben nagyon is ügyes lenne. Ha meg leírod ,hogy te ezt csináltad vagy ismerősöd csinálta de ezért meg ezért nem sikerült máris sokat segítettél neki mert tanulhat a hibáidból.
Hölgyek/Urak! Köszönöm válaszaitokat, nem akartam ekkora vihart kavarni ezzel a kérdéssel.
Piramis. Voltaképpen jogos is meg nem is ezt a szót felvetni. Ugyanis időközben megtudtam, hogy MLM módszerrel dolgoznak, tehát nem csak ügyfelet, hanem ügyfélszerző munkatársat is "toborozhatsz" és az ő forgalma után is kapsz. Ennyiből hasonlít a piramisra, vagy "pilótajátékra". De ezt nem vagy köteles megtenni. Ugyebár a piramisjáték az kizárólag a pénzesbalek beszervezésről szól és elvárás az, hogy az akvirált balek újabb balekokat akviráljon. Itt van termék és szolgáltatás is. De nekem továbbra is aggályos, hogy az ingyenes Skype korában akarnak lenyomni az emberek torkán egy videotelefont és úgy beállítani, hogy mekkora iszonyú nagy csoda. Ha valós lenne az energiaszektor-béli nyomulás, akkor teljesen életképesnek tartanám a dolgot, de a videotelefonnal nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!