Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Beinditanek videken egy...

Beinditanek videken egy vallalkozast, van is otletem, h mit, de nem vagyok benne biztos, hogy nincs-e valami jobb, ami biztosabb. Ti mit inditanatok el legszivesebben?

Figyelt kérdés

Idegenforgalmi diplomam van, de nincs szakmam. Most irodaban dolgozok. Szoval fodraszatot, varrodat nem fogok nyitni biztos.

Telefonrol irok, ezert nincsenek ekezetek. Bocsanat.

2013. nov. 13. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyi indulótőkéd van rá??
2013. nov. 13. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Te mire gondoltál?
2013. nov. 13. 23:21
 3/4 Linkoln ***** válasza:
61%

Vannak jó vállalkozások. A lényeg hogy értelme legyen, és ne legyen nagy konkurencia.

Értelme legyen: Közvetlen a kereskedelemhez vagy az iparhoz kapcsolódjon, adó szempontjából legyen rá kedvező megoldás, és öleljen fel minél szélesebb területet.

Kicsi versenyszféra: Legyen bonyolult, és költséges.

Tehát, nagy szakértelem, és nagy tőke kell egy jó vállalkozáshoz.

Más szemszögből: Mik azok amik kellenek mindenhol? Boltok, konditerem, stb stb. Nem sorolom mert ahhoz gondolkozni kell. Csak egy példát akartam felhozni. Ha éppen nincsen konditerem nálatok, (Vagy bármi más ami mindenhol kellene hogy legyen) akkor az egy jó alap.

Mindenképp kombinálj minél többet. Ne kapkodd el. Ha minél több minden stimmel, annál jobbak az esélyeid.

Másik példa, szakértelem, és értelmes terület:

Senki nem szereti a jogi dolgokat, szükség van az iparban és a kereskedelemben is rá, nagy területet felölel:

könyvelés, adótanácsadás, vámjog, vámőrség egyben. Mellette a banki tranzakciók lebonyolításához, angol nyelvhez, és a fuvarozáshoz érteni nem árt. Ha mind megvan, akkor nem kell tőke. Túl nagy a szakértelem.

De ha nincs szakértelem, nem látsz semmit amire szükség volna, és nagy tőkéd sincs, akkor felejtsd el, jobb elfelejteni. Az egész kapitalizmus egy nagy verseny. Szintem indenki versenyre szálna veled. Gondolkozzunk a nagy számok törvényével összhangban. Ha nincs ötletem, és nem tudok flemutatni semmit, vajon hova fogok tartozni? A nagy veszteséges részre, vagy a kis nyereségesre? Olyan kegyetlen zseni vagyok hogy félkézböl bevágok a versenytársak elé? (Még a zsenik sem jók semmiből, amit nem tanultak) Nincs olyan hogy rászülettél, és ezt érzed.

Ötlet kell. Ha tényleg rászülettél, és érzed, akkor azt érzed hogy amit megtanultál, ami ismeretet megszereztél, az használható. És látod hogy hol.

(Szakértelem, tőke, szükség)

2013. nov. 14. 10:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, most akkor van ötleted vagy nincsen?

Az hogy mi mit indítanánk el azzal nem mész sokra, pl. én szélerőműveket, biogáztelepet, sertéshizlaldát, tehenészetet, sajt + tej + fagyi gyárat és még sorolhatnám, de felesleges mivel nincs rá pénzem.

Írd le te mit szeretnél, mi pedig tudunk rá véleményt írni, ha eszement hülyeséget írsz talán mg jobb lehetőséget is tudunk neked tanácsolni...

Mennyi pénzed van rá, van-e egyáltalán?

2013. nov. 14. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!