Kerestem 4mft-t és valami nagyon jól jövedelmező dologba szeretném befektetni vagy tudtok e nekem mondani valamit hogy hogy tudnám a többszörösét megkeresni vele?
erre halvány mosoly a válaszom, és miért??:) mert ha a meglévő hitelem kifizetem én is vállalkozásba akarok kezdeni.az is hasonló elven működne, mint a tied.vagyis a nekem dolgozók/vagy általam kiközvetitett dolgozók órabéréből én is részesednék.ez óránként pár száz forintot jelent, de az nekem bőven elég.
szóval szerintem, mint laikus -ehhez is- érdemes belevágni.hisz én is ilyenen töröm a fejem.csak biztonsági szolgálattal.ami azért elég nehéz terep mivel telitve van a piac.de ez a külföldi meló közvetités tényleg nagyon jó ötlet!!!jobb, mint az enyém..ha adott az ismeretség és a nyelv akkor én nem haboznék!sok szerencsét
.....ja óránként pár száz forint ide,óránként pár száz forint oda,és amiért efektíve az ide és oda semmit nem tesz,csak zsebreteszi a lóvét, de mindezért az őr 400-órákat dolgozik egy hónapba minimálbérért bejelentve,és 350-380-ft-al zsebbefizetve.
Na titeket kéne fejbe lőni,gennyes alvállalkozókat........
Szia!
Látom elég régi a kérdésed,de hátha még aktuális.Van egy szabadalmazni kívánt ötletem,tudomásom szerint nincs ilyen eszköz sehol,csecsemők életét mentené meg.Nekünk nincs meg az anyagi forrás,de megvan az ötlet,amivel egyedül lennénk a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!