Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mibe fektessek ami hosszútávon...

Mibe fektessek ami hosszútávon jövedelmező?

Figyelt kérdés
Felvettem a diákhitelt, h tudjam finanszírozni a költségtérítéses képzésemet egyetemen. Viszont többet vettem fel, h a maradékot be is tudjam fektetni valami jól jövedelmező üzletbe, hogy ha a diákhitel visszafizetésére kerülne a sor 4-5 év múlva, és ne adj' isten valami oknál fogva nem tudnám elkezdeni a törlesztését, legyen mihez hozzányúlni, én hirtelen egy LTP megkötésére gondoltam (a befizetett összeghez az állam +30%ot ír, és bármikor szüneteltethető, kivehető.. röviden a lényege). Vannak jobb ötletek ennél?
2010. szept. 23. 23:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Sajnos segíteni azt nem tudok, de én is hasonló helyzetben vagyok, azért nem teljesen! Szóval a lényeg hogy én is szívesen venném a válaszokat!
2010. szept. 24. 00:15
 2/17 anonim ***** válasza:
65%

namost ezt komolyan gondoltad? tobb hitelt vettel fel hogy az elso reszleteket fizetni tudd???

az emberek hulyek... es akko lehet szidni a zs***okat hogy ezt kihasznaljak

2010. szept. 24. 00:19
 3/17 A kérdező kommentje:
utolsó! amíg nem vagy képben a diákhitellel kapcsolatban, addig nekem ne pofázzál, ha nem tudnád ez Mo.-on a legkedvezőbb hitel lehetőség, ne írogass ide, ha azt se tudod miről van szó, vagy legalább nézz utána! Azért vettem fel, h befektessek!!!! Szeretnék belőle hasznot látni te idióta!
2010. szept. 24. 00:46
 4/17 A kérdező kommentje:
Amit, ha valami oknál fogva, vmi közbe jönne (ezt hívják előrelátásnak) hozzá tudjak nyúlni!
2010. szept. 24. 00:49
 5/17 A kérdező kommentje:
Ja! És GTK-ás vagyok!
2010. szept. 24. 00:50
 6/17 anonim ***** válasza:
69%

Én szénbányába fektetném, mint Berend Iván

(szerintem nem olvastad - Jókai)

2010. szept. 24. 01:01
 7/17 anonim válasza:
0%
Csakis ingatlanpiac.
2010. szept. 24. 01:07
 8/17 anonim ***** válasza:
82%

és ne adj' isten valami oknál fogva nem tudnám elkezdeni a törlesztését, legyen mihez hozzányúlni"

erre irtam a kommentem

egyebkent pedig ha olyan ostoba vagy, hogy hiszel a parasztvakitasnak hogy BARMELYIK hitel KEDVEZO, akkor csak sajnalni tudlak

NINCS olyan, hogy kedvezo hitel.. a hitel csak rossz lehet, mindenkeppen rafizetsz, legfeljebb egyik-masik hitelnek csak kevesebbet fizetsz ra.

ja es vigyazz a szadra, mert mocskos

2010. szept. 24. 01:08
 9/17 A kérdező kommentje:

Csak mert nem hagyom, h itt oltogasson vmi tudatlan? Honnan lenne szted egy 20 éves fiatalnak pénze, h előre léphessen,. és a pénzét az oktatásába, jogsi, tandíjba fektessek? Nem pénzes szülők csemetéje vagyok! Plusz még szeretnék másba is befektetni az mit zavar téged?

"Ne ítélkezz, h ne ítéltess!"

2010. szept. 24. 01:18
 10/17 A kérdező kommentje:
egyébként is te hülyéztél le, illetve azokat akik hitelt vesznek fel. Lehet neked volt miből elkezdeni az életed (hitel felvétele nélkül), akkor szerencsés vagy, ha meg nem akkor tuti nem sokat haladtál az életben , sajnos Mo.-on csak azt tud előrehaladni akinek van hitele (vagy a lakáson, vagy kocsin, vagy a saját cégen) Ez van, más különben honnan lenne, átlag 100 ezer Ft-os keresetből?
2010. szept. 24. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!