Mibe fektessek ami hosszútávon jövedelmező?
Figyelt kérdés
Felvettem a diákhitelt, h tudjam finanszírozni a költségtérítéses képzésemet egyetemen. Viszont többet vettem fel, h a maradékot be is tudjam fektetni valami jól jövedelmező üzletbe, hogy ha a diákhitel visszafizetésére kerülne a sor 4-5 év múlva, és ne adj' isten valami oknál fogva nem tudnám elkezdeni a törlesztését, legyen mihez hozzányúlni, én hirtelen egy LTP megkötésére gondoltam (a befizetett összeghez az állam +30%ot ír, és bármikor szüneteltethető, kivehető.. röviden a lényege). Vannak jobb ötletek ennél?2010. szept. 23. 23:10
11/17 anonim válasza:
"sajnos Mo.-on csak azt tud előrehaladni akinek van hitele (vagy a lakáson, vagy kocsin, vagy a saját cégen)"
Ez nem igaz, kedves kérdező.
Tehetséggel, hozzáértéssel, szorgalommal is lehet boldogulni.
12/17 anonim válasza:
Devizapiac, csak azt tanulni kellene.....de megfelelő tudással a napi 10% megcsinálható.
13/17 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló!
Igen, ez így igaz,jó helyre kell születni!;)
2010. szept. 25. 14:31
14/17 anonim válasza:
Amennyiben befektetni szeretnél, vagy megtakarítani, úgy én mint független alkusz tudok neked különböző programokat ajánlani! De javaslom, hogy a pontos elképzelést ne itt írd le, az előző "hasznos" válaszok alapján mondom ezt!
15/17 A kérdező kommentje:
azt megköszönném nagyon.
Amúgy ja, eléggé megkeseredettek itt az emberek...itt élik ki nethuszárként magukat, ha már a való életben nem tudtak nagyot alakítani.
2010. szept. 26. 17:27
16/17 anonim válasza:
A devizapiacos vagyok fentebb... Jó helyre kell születni? Egyik barátom 97 dollárját kezdte forgatni a forexen, ui. erre is van ma már lehetőség, s nem bízta másra a pénzét. Egyet viszont nem sajnált, a tanulást. Ma ebből él és ugyanabból a pénzből csinálja, amivel anno elkezdte, semmi örökség, semmi. Van egy jó stratégia, én is tanulgatom. Mielőtt másra bíznád ebben a mai világban a pénzed, hallgasd meg ezt az oldalt is. Ha érdekel, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!