Van 5. 000000 ft tom feleslegbe mibe vágjak mert nem tudom? ami jövedelmező
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 20:10
1/12 anonim válasza:
Ennyiből fogorvosi praxist még nem fogsz indítani, ahhoz szerintem nem elég. Esetleg árulhatsz fogkefét, fogkrémet.
2/12 anonim válasza:
a túrórudi pöttyözés is jövedelmező. sok kicsi pötty, sokra megy!
3/12 anonim válasza:
nekem van egy jó ötletem:) keress meg emailben.
4/12 anonim válasza:
Én meg pont tőkebefektető(ke)t keresek egy piaci trendeket követő internetes project megvalósításához. :) Ha érdekel, akkor írj privátban!
5/12 anonim válasza:
Kölcsönadod hosszúlejáratú hitelként, normális kamattal, mindenféle egyéb költség nélkül? Nem úgy, mint a bankok, akik minden szart felszámolnak, meg variálnak. Ha igen, írj e-mail-t. (Saját részre kellene, fix munkahely van, tudok törleszteni.)
6/12 anonim válasza:
Nekem nincs semmi ötletem de pssszt énis felbuzdultam hogy megkaparintsam a lé egy részét küldj egy privit ide is!
7/12 anonim válasza:
Akkor szólok, h ezzel a pénzzel valóban lehet mit kezdeni, hogy hosszú távon jól járj.
8/12 anonim válasza:
vegyél egy garzont, add ki, és majd, ha az ingatlanárak
rendbejönnek, add el.
addig is a bérbeadás a legjövedelmezőbb.
9/12 anonim válasza:
3 millióra lenne szükségem, havi 1,5% kamatot tudok fizetni, mondjuk 10 éves futamidőre.
10/12 anonim válasza:
ja, és ha Te , teszemazt nem tudsz valamilyen oknál fogva fizetni egy kanyit sem, a kérdező b@szhatja pénzét....
Kérdező! ha nem kamu a kérdésed, ne itt keress hozzá
partnert!!! nagyon megszívhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!