Diákvállalkozás ötletek?
Az iskolában kellene egy olyan vállalkozást csinálni, ami legalább 1 évig tud működni, és nyereséget termelni.
Tudnátok ötleteket adni, mivel foglalkozzunk?
Szeretnénk a legtöbbet kihozni belőle.
Az alapkérdést nem értem, mi az hogy kellene?
Ha ötleted nincs, akkor nem nagyon fogsz előrébb jutni vele, ha valakinek lenne ötlete egy nyereséget termelő vállalkozás elindításához, akkor nem leírná tanácsként hanem megcsinálná. Szerintem.
Szerintem is.. Lol
Amúgy, minden termel profitot, max kegyetlen keveset. De diákként nem kell kivétet venned, így nem kell járulékot fizetned. (Persze a pénzt sem költheted el amit szerzel szabadon)
IPA-t ki kell termelned. Több tevékenységi körrel, sok idővel ez menni fog.
Kereskedelem, szerelés, gyártás.. Valami amit meg tudsz csinálni? Mindnekinek ugyan annyi ideje van. Azt hasznosítva már is tudsz profitot termelni, mer tnem mindenkinek van olyan dologra ideje amire neked igen. Van aki fizet azért hogy megkönnyítsd az életének azon szakaszát.
Ötlet? Vegyél egy simsont, szedd szét darabokra, és add el... Szerelj biciklit, vagy futárkodj pesten bringával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!