Kis vállalkozást szeretnék indítani? Csak saját tőkém sajnos nincs! Pontosabban fabrikett gyártás épületem van ahol bírom tárolni, és gyártan. Ismerősöm folyamatosan adná az alapanyagokat. Gépeket kellene vásárolnom kb 4-5 MI Ft. Valami ötletek!
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 19:06
1/6 anonim válasza:
Mással keresd meg az árát és válts fabrikettre! Ja, így én is vállalkoznék, de kopasz seggre...! Csak lófax a hátsóba! Nekem van teherautóm szállítani sokmondent tudnék, de mit és kinek? Ötlet? Na ugye!
2/6 anonim válasza:
És piacod is van? MEg is venné valaki? Mert akkor akár bérelhetsz is gépeket először.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen azt is elintéztem hogy legyen aki folyamatosan vegye!!
Igazság szerint bérelni nem akarok azért mert szükségem lenne egy mezőgazdasági gépre amivel eltudnám száltani a alapanyagokat az erdőből !!
2013. febr. 10. 19:36
4/6 anonim válasza:
Van engedélyed "elszállítani" az erdőből dolgokat? NEM VÁGHATSZ CSAK ÚGY FÁT.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen van engedélyem mert ismerősömé az erdő és csak a fagallyakat kellene hordanom mert arra lenne szükségem a fabrikett gyártásra !
2013. febr. 10. 19:48
6/6 anonim válasza:
Ha fiatal vagy, akkor próbálkozz a Támop 2.3.6.B-vel.
vagy jelentkezz be munkanélkülire 3 hónap után igényelhetsz önfoglalkoztatóvá válási támogatást (igazából hitelt) + ha beleférsz, akkor talán jövőre újra lesz fiatal gazda pályázat is, de mindegyikhez kellene 10% önerő cca. 2-300.000 Ft induló. És egy nagyon alapos, kivitelezhető üzleti terv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!