Mennyire nyereséges egy étterem?
Figyelt kérdés
Mennyire nyereséges egy étterem? Tudom, hogy sok dologtól függ, de úgy kb.
- egy kifőzde forgalmas helyen
- egy középkategóriás étterem forgalmas helyen
- egy felső kategóriás étterem a Belvárosban
- egy átlagos étterem a Balatonnál
2013. máj. 5. 12:19
1/8 anonim válasza:
Amennyire az alvilági körök engednek létezni!
3/8 anonim válasza:
Nem tudom az első válaszolót miért pontozták le, egy nagyon jó barátomék nyitottak egy éttermet, néhány héten belül jött is egy forma, hogy "megvédjék" a helyet, mivel nem fizettek estére felgyújtották...most ez nyilván helyfüggő is, de attól még nem kellenek, hogy illúziókat kergessetek.A másodiknak is igaza van, mi egy étterem üzleti tervét megcsináltuk egy egyetemi feladat keretein belül, és az ott végzett piackutatás során kiderült, hogy a legtöbb valóban veszteséges.Ezek természetesen nem azt jelentik, hogy nem lehetsz sikeres kérdező, csak nem lesz könnyű dolgod, amennyiben belevágsz sok sikert hozzá.(A kérdésre válaszolva, szerintem a 3. lehet a leginkább nyerő választás, de oda pedig nyilván magasabb tőke szükségeltetik)
4/8 anonim válasza:
Nekünk a balatonnál lévő lellén ment havi szinten 800-1,2 mvolt a nyereség de nem étterem hanem ilyen büfé jellegű és idényszezonban. Bp.n volt kifőzdénk és éttermünk becsődölt mind2. Felsőkategóriás nem volt arról nem tudok nyilatkozni. De a kacsanak is már nem tudom hányadik tulajdonosa van meg a váci utcaiak is lehúzásból élnek inkább...nem olyan nagy biznisz ez az igazság. A nyár most jól hozott nekünk a balcsin de ugye most a szeptember már nem olyan jó és hó végén bezárunk.
5/8 anonim válasza:
Szívesen válaszolok, ha adsz néhány adatot:
Mennyi a bevétel?
Mennyi a kiadás?
6/8 anonim válasza:
Milyen alvilági körök?:)
Hülyeség!
Nyereség azon múlik mennyire presztízs étterem és milyen vendégkörre lett kialakítva (étlap,itallap,árak stb)
rántotthúsos rizibizi stílus nem kifizetődő.
7/8 anonim válasza:
Miért ne lehetne kifizetődő? Nem az étterem stílusán múlik, hogy lesz-e belőle pénz. A városban van olyan étterem, ami az egyik ember kezében becsődölt, a következő tulaj kezében aranybánya lett. Minden azon múlik, hogy a megfelelő éttermet, a megfelelő helyen, megfelelő módon üzemelteted-e. Csak ezen múlik, semmi máson.
8/8 anonim válasza:
és a séf adja meg az étterem arculatát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!