Milyen papírok kellenek egy étterem üzemeltetése során?
Figyelt kérdés
Tesómnak van egy vállalkozása,mégpedig egy étterem. Nem egészen van tisztában azonban,hogy az üzemeltetése során milyen papírok szükségesek.Már ott megállt a tudományunk,hogy anyaghányados papírt kérnek esetleg egy ellenőrzés során. De megoldottuk,utána néztünk. Milyen papírokra van még szükség ahhoz,hogy ne kössenek belénk az ellenőrök?2013. febr. 28. 18:50
1/3 anonim válasza:
És már üzemeltek?
Ami a HACCP-be le van írva,A-tól Z-ig dokumentálva, rendszeresen oktatva az alkalmazottaknak, stb.
Azon felül vásárlók könyve, nyugta, számlaadási kötelezettségre vonatkozó előírások betartása és dokumnetálása, árukészlet elszámolhatósága (pl. kérhetnek rendkívüli standot is)
2/3 anonim válasza:
.
Milyen papírok ?
WC papír
Szalvéta
Kéztörlő
Kajaalátét
Reklámszórólap
.
3/3 A kérdező kommentje:
Az első hozzászólónak köszönöm a választ! Nagyon megvagyok elégedve az írásával! A másodikkal már kevésbé, de szerintem ő csak vendég még a saját konyhájában is. A HACCP-nek megfelelően vannak dokumentálva a dolgok. Én arra lettem volna kíváncsi, hogy más vendéglátóstól kértek-e esetleg olyan papírokat, amelyek a HACCP rendszerében nincsenek jelen, de kérhetik. Bár szerintem a HACCP mindent magába foglal.
2013. márc. 4. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!