Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van valaki aki a Rain Soul...

Van valaki aki a Rain Soul munkatársa?

Figyelt kérdés
Mi a vélemény erről a cégről?

2013. febr. 15. 11:52
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Ez a termék egy túlárazott baromság! Magvak.... Az egész cucc mennyi 150 ml? Egy korty kb egy tasakban. Egyszer kaptam egyet kipróbálásra. Egy marék málnát ha leturmixolok abban több mag van mint ebben a cuccban. A leírás szerint "feketeköménymag, a fekete málnamag és chardonnay szőlőmag" található benne. Azaz: Egy mokkáskanálnyi köménymag, annyi málnamag mint 10 szem málnában, meg annyi szőlömag mint egy marék szőlőben. És mindezt 30 ezerért 30 tasakot, azaz tasakonként 1 guriga. Ez egy zöldésgesnél kb 150 Ft... Veszek egy marék málnát, beturmixolom pürének, kimagozok 10 szem szőlőt, hozzádobok egy kiskanál köménymagot oszt nesze neked Rain Soul... Ez az egész nem más mint 1,5 deci málnapüré amit nem szűrnek le és benne hagyják a magvait. Hagyjuk már ezt a bullshit dumát hogy 5 kg gyümölcsnek felel meg! B@zmeg ez egy marék pürésített málna meg 1-1 kanál kömény meg szőlőmag. Ennyi a cucc semmi több! Aki rendszeresen fogyaszt zöldséget meg gyümölcsöt sokszorta több vitamint meg ásványi anyagot juttat be. Nem beszélve hogy a magokon kívül a lében és a gyümölcs húsában van a legtöbb rost és vitamin! 1000 Ft-ért egy marék gyümölcspürét besz@rok komolyan! Ezt a sz@rt eladni kell nem megvenni! Ugyanazok a hülyék akik ezt megveszik megvesznek minden más szart is amire a marketingesek rámondják hogy ilyen olyan csodaszer. Jó minden betegségre IS gyógyíja a rákot az AIDS-et meg Jézus ezzel gyógyította a vakokat meg a bénákat! Lóf@szt! Aki akar vegyen 1,5 deci málnapürét 1 gurigáért. Én ennyi pénzért degeszre zabálom magam gyümölcsből és állítom többet és jobbat kapok töredék áron!
2020. máj. 22. 22:57
 42/43 anonim ***** válasza:

Málnapürének!

Egy zacskó Soulban 60ml van, ami kb. 5 evőkanálnyi.

Feketekömény magolaj--- fekete málna magolaj---szőlőmagolaj---D-ribóz.. Tehát nem málna püré, hanem csak magok vannak hidegen sajtolva benne!!

Olyat még nem hallottál, hogy a magok 30-szor több tápanyagot tartalmaznak, mint a növény bármely más része? A magokat védi a legjobban a növény, tehát nem károsítják a növényvédő szerek és egyéb környezeti ártalmak? A magokat nem kell tartósítani!

Februárban volt 7 éve, hogy fogyasztom, szüleim már kilencedik éve, tehát lehet, hogy egy egész picit több tapasztalatunk van benne, mint Neked! Szép, amit leírtál, de nem értem az okát! Az eredeti feltett kérdésre sem válasz, valós adatokat szinte egyáltalán nem tartalmaz -kivéve, hogy 30 ezer forint- bár, ha az üzletet ismernéd, akkor tudnád, hogy ingyen is lehet inni.. Szóval a miérted még továbbra sem világos!

Ui: ha simán megeszed bármely gyümölcs magját, akkor elárulom neked, hogy azt szervezeted nem képes megemészteni, tehát felül be, alul ki! (ez a természet körforgása)

2020. máj. 23. 19:43
 43/43 anonim ***** válasza:

1 éve folyamatosan iszom, nekem nagyon bevált. Az üzlettel soha nem foglalkoztam, meg se érteném, de a soul okozott meglepetést jó értelemben. Bízom benne,hogy még sokáig ihatom.

Az ára nekem még nem ennyi volt, mert olyan akciót használtam ki, ahol veszek 6 dobozzal és kapok még hozzá 2 dobozt. Még van belőle, de nem adok :-)))

2020. máj. 23. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!