Van valaki aki a Rain Soul munkatársa?
Málnapürének!
Egy zacskó Soulban 60ml van, ami kb. 5 evőkanálnyi.
Feketekömény magolaj--- fekete málna magolaj---szőlőmagolaj---D-ribóz.. Tehát nem málna püré, hanem csak magok vannak hidegen sajtolva benne!!
Olyat még nem hallottál, hogy a magok 30-szor több tápanyagot tartalmaznak, mint a növény bármely más része? A magokat védi a legjobban a növény, tehát nem károsítják a növényvédő szerek és egyéb környezeti ártalmak? A magokat nem kell tartósítani!
Februárban volt 7 éve, hogy fogyasztom, szüleim már kilencedik éve, tehát lehet, hogy egy egész picit több tapasztalatunk van benne, mint Neked! Szép, amit leírtál, de nem értem az okát! Az eredeti feltett kérdésre sem válasz, valós adatokat szinte egyáltalán nem tartalmaz -kivéve, hogy 30 ezer forint- bár, ha az üzletet ismernéd, akkor tudnád, hogy ingyen is lehet inni.. Szóval a miérted még továbbra sem világos!
Ui: ha simán megeszed bármely gyümölcs magját, akkor elárulom neked, hogy azt szervezeted nem képes megemészteni, tehát felül be, alul ki! (ez a természet körforgása)
1 éve folyamatosan iszom, nekem nagyon bevált. Az üzlettel soha nem foglalkoztam, meg se érteném, de a soul okozott meglepetést jó értelemben. Bízom benne,hogy még sokáig ihatom.
Az ára nekem még nem ennyi volt, mert olyan akciót használtam ki, ahol veszek 6 dobozzal és kapok még hozzá 2 dobozt. Még van belőle, de nem adok :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!