Van valaki aki a Rain Soul munkatársa?
Utolsónak!!
Csak annyira vagyok naív, hogy szüleim 6 éve, én 5 éve fogyasztom napi rendszerességgel! Nagyon sok embernek ajánlottam, nagyon sok pozitív visszajelzéssel.. Nem kell kitalálni semmilyen tapasztalatot, azt elhiheted! Tudok olyan valós tapasztalatot mesélni, hogy azonnal ördögűzőt hívsz hozzám! Azért érdekes, hogy te nem fogyasztottad a terméket, nem vagy benne az üzletben sem, de nagyon korrekt megalapozott véleményed van mindkettőről!
Szia!
Érdekes a felháborodásod, de nem igazán világos, hogy konkrétan mi is a problémád! Azt kifogásolod, hogy beszélnek róla és terjesztik? Tudod az MLM az már csak így működik! Kifogásolod, hogy nem használt az ismerősödnek? Akkor miért érne meg 3-4 ezer forintot, ha állításod szerint nem jó semmire? Azért, ha szüleim már 6 éve, én 5 éve fogyasztjuk és nagyon sok pozitív visszajelzésem van már ennyi idő alatt, akkor elfogadod, hogy kicsit tájékozottabb vagyok a termékeket illetően, mint te? a többit a fogyasztásról pedig leírtam! Nem tudhatod, hogy egy beteg milyen adagolással fogyasztotta és a körülményeket. Jaa és nem haragszom a felháborodásod miatt, csak kicsit meggondolatlan a már fentebb leírtak miatt.
A fenti és ebben a privátban írott szövegedre egyaránt reagálok, de csak röviden, mert tudod ennyit nem ér nekem (látszólag csak neked), hogy ki mit gondol az MLM cégetekről:
1. Soul, Core számomra édes mindegy, azt itta amit a saját értékesítője javasolt neki, abban az adagban, amit javasolt neki, remélem megbocsájtod a hibázásomat, elviekben nem ez a fontos, maradjunk ennyiben...
2. Te komolyan a "csúsztatás" leírásoddal hazudtolsz meg, csak azért, mert valaki nem rendesen itta a vásárlóid közül??? Tehát akinek nem segít, az biztos elrontott valamit a használatával!!! Ezt most tényleg leírtad a végére??
3. Te nem haragszol?? :-DDDD Ez meg tényleg nem érint meg, hogy te mit érzel!!! De ha gondolod, bele megyek...hálás köszönet, hogy nem haragszol, igazán jót fogok így aludni!
Ha bármi reakció jönne ezek után, nem folytatom primitív, pénzéhes személyekkel a továbbiakban ezt a fajta vitát, mert amint láthatják mások is a negatív komment nem elfogadott a cégnél. Akik erre tévednek (értékesítőkön kívül) és olvasgatják ezt a fórumot, majd levonják a következtetést...
Azért örülök, hogy leírhattam legalább ide a véleményem, és mások által mondott tapasztalatot, mivel ez értékesítői oldalon nem lehetséges, mármint a negatív komment (mielőtt rákérdeznél honnan veszem, biztos kitalálom 'ezt is', törölték az írásom előtti napon a véleményemet egy termék forgalmazó oldalon). De ez is csak hazugság, tudom...tudom...Várom további mondanivalódat, mert azért természetesen elolvasom, de ott vége is részemről! Minket nem győztél meg, de másnál még jó pontot szerezhetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!