Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van valaki aki a Rain Soul...

Van valaki aki a Rain Soul munkatársa?

Figyelt kérdés
Mi a vélemény erről a cégről?

2013. febr. 15. 11:52
1 2 3 4 5
 21/43 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem anyósom itta és kente is az ekcémáit vele, annyi történt, mint a grapefruit cseppnél, halványodott, de azóta is kiújul, szóval véglegesen nem tüntette el. Egy a különbség, a grapefruit csepp 1500 Ft, ezt pedig leírni se merem milyen sok. Ő mesélte, hogy van valamilyen csoport ahol tapasztalatokat osztanak meg egymással a termék kipróbálói és értékesítői. Nagyot nevet amikor olvassa, hogy a pajzsmirigy betegségtől kezdve, cukorbetegség, visszér, allergia, depresszió, rák, egy szóval mindenre jó ez a termék! Egy újabb csodaszer!:D :D :D Már ennek gyanusnak kell, hogy legyen, az irreális áráról nem is beszélve. Biztos van igazság az előttem írók véleményében, hogy MLM üzletnek nem rossz, mindent el lehet adni, amíg van rá kereslet! A lelkiismeretét meg minden üzletkötő rendezi magában...
2017. nov. 23. 18:40
 22/43 anonim ***** válasza:
Ha én elmesélném neked, hogy milyen betegségekben segített, akkor ördögűzőt hívnál hozzám! Senki nem állítja, hogy mindenre jó! Az említett csoportban csak olyanok osztják meg a tapasztalatikat, akik már fogyasztják, tehát ugye érzed, hogy senkinek nem érdeke becsapni a másikat??? Ott nem ad el senki, nem beszél rá senki.... ott csak segítség van például abban, hogy az adott betegségben volt-e már tapasztalata valakinek, mennyit ivott, mennyi ideig, mikor jött a javulás és hasonlók!!
2017. nov. 23. 19:27
 23/43 anonim válasza:
:D hát ez az! Ördögűzés és hasonló szavak! Valószínű, hogy értékesítő ön is, ha így napra kész és figyeli, nehogy rossz komment legyen és mindenre rákontrázik. Pedig el kell fogadni, hogy nem csak "eladható" és "vásárlásra ösztönző" tapasztalatai vannak a vásárlóinak. Sőt!
2017. nov. 25. 19:55
 24/43 anonim ***** válasza:
Lehet rossz komment, azt nem tudom és nem is akarom szabályozni, mint azt sem, hogy ki mit gondoljon a cégről és a termékről! Én csak őszintén azt mondom, amit 6 éve tapasztalok. Már csak megmosolygom, amikor azt hallom, hogy xy probléma az orvostudomány szerint kezelhetetlen, gyógyíthatatlan és hasonlók :)
2017. nov. 25. 22:51
 25/43 anonim válasza:
Ne legyetek naívak emberek, hogy 30 ezer ft-ért havonta megveszitek ezt! Alsó hangon ennyi, mert van olyan oldal ami akár napi 3-4szer ajánlja inni a terméket. Lássatok át a fals vélemények írásán is, 10 perc alatt írok nektek olyan kreált, pozitív tapasztalatokat fejből, hogy csak néztek! Főleg az tetszik, hogy 1-2 hónapig ittam, de semmi nem történt, majd kis idő múlva éreztem...... :DDD Tehát igyad, vegyed, használd több hónapig (addig én keresek rajtad)! Egy pohár víztől is jobban érzed magad, ha arra van szüksége a szervezetednek, nem nagy dolog... Muszáj volt leírni a véleményem, mivel többszöri megkeresés után is nemet mondtam egy ismerősömnek erre a termékre. ILYEN EZ A VILÁG, MINDENT EL LEHET ADNI! Csak kell egy jól felépített Marketing(reklám, vélemények, videók, látványos adatok....)! De én köszönöm, nem kérek belőle. Étkezz egészségesen és igyál sok folyadékot, ennyi a tanácsom!
2018. jan. 9. 09:14
 26/43 anonim ***** válasza:

Utolsónak!!

Csak annyira vagyok naív, hogy szüleim 6 éve, én 5 éve fogyasztom napi rendszerességgel! Nagyon sok embernek ajánlottam, nagyon sok pozitív visszajelzéssel.. Nem kell kitalálni semmilyen tapasztalatot, azt elhiheted! Tudok olyan valós tapasztalatot mesélni, hogy azonnal ördögűzőt hívsz hozzám! Azért érdekes, hogy te nem fogyasztottad a terméket, nem vagy benne az üzletben sem, de nagyon korrekt megalapozott véleményed van mindkettőről!

2018. jan. 11. 12:14
 27/43 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudsz egészségesen étkezni, bármennyire is próbálod!! Valami plussz megoldás kell hozzá, ha jobbat tudsz a Rain termékeknél, akkor használd azokat!
2018. jan. 11. 12:16
 28/43 anonim válasza:
Mélyen felháborít, hogy a termék értékesítői mások pénztárcájával játszva szeretnének feljebb jutni és pénzt keresni (mosolyognak és mondják, amit hallani szeretnél,voltam ilyen tájékoztatón, bevallom majdnem bekajáltam én is), meglovagolva az egyik legfontosabb dolgot az egészségünket, mert hát soul nélkül ugye bár nincs egészséges ember a mai szennyezett világban. Nyugodtan egyed a zsíros ételeket, gyors kaját és csokit továbbra is, majd a termék megoldja a károkat. Nem baj, ha 10-20 kg felesleg van rajtad, igyad a soul-t és egészséges maradsz, mert kedvezően hat az immunrendszerre. Ezt ugye nem gondolják komolyan? A felháborodásom csúcspontja pedig egy közeli jó barát édesapja, aki ellenben velem kipróbálta betegségére közel fél éven át (vastagbél daganat), és semmilyen szinten nem javult az állapota, de pénze annál kevesebb van!!! Egyszerűen felháborít! Nekem ez a véleményem, tetszik az értékesítőknek vagy sem!!! Legyen ez a termék a piacon, de ne verjék nagy dobra és árulják inkább 3-4000 Ft-ért(ennyit megér)!
2018. jan. 23. 08:17
 29/43 anonim ***** válasza:
Klassz a meglátásod, én is örülnék neki, ha 3-4 ezer forintba kerülne.. Szerintem senki nem mondott neked olyat, hogy egyél bármi szart, mert a Soul az majd megoldja, pláne nem előadáson! A barátod anyukája meg jobban tette volna, ha CORE-t iszik a béldaganatára. Mielőtt leszólsz valamit, azért nem ártana, ha azt is tudnád, hogy mennyit fogyasztott, ivott-e megfelelő mennyiségű vizet!? Nekem is volt olyan visszajelzésem, aki fél évig itta és nem érzett semmit.. megkérdeztem, hogy milyen csomaggal csatlakozott- semmilyennel-, akkor hány dobozzal vett?- "szerencsére csak egyet" Összegezve: aki vesz egy dobozt, amiben 30 tasak van, akkor nekem ne óbégassa, hogy fél évig itta, mert az hazugság. Az, hogy a 30 tasak fél év alatt fogyott el neki, az lehet.. Ugye érzed a csúsztatást??
2018. jan. 23. 15:27
 30/43 anonim válasza:

Szia!

Érdekes a felháborodásod, de nem igazán világos, hogy konkrétan mi is a problémád! Azt kifogásolod, hogy beszélnek róla és terjesztik? Tudod az MLM az már csak így működik! Kifogásolod, hogy nem használt az ismerősödnek? Akkor miért érne meg 3-4 ezer forintot, ha állításod szerint nem jó semmire? Azért, ha szüleim már 6 éve, én 5 éve fogyasztjuk és nagyon sok pozitív visszajelzésem van már ennyi idő alatt, akkor elfogadod, hogy kicsit tájékozottabb vagyok a termékeket illetően, mint te? a többit a fogyasztásról pedig leírtam! Nem tudhatod, hogy egy beteg milyen adagolással fogyasztotta és a körülményeket. Jaa és nem haragszom a felháborodásod miatt, csak kicsit meggondolatlan a már fentebb leírtak miatt.

A fenti és ebben a privátban írott szövegedre egyaránt reagálok, de csak röviden, mert tudod ennyit nem ér nekem (látszólag csak neked), hogy ki mit gondol az MLM cégetekről:

1. Soul, Core számomra édes mindegy, azt itta amit a saját értékesítője javasolt neki, abban az adagban, amit javasolt neki, remélem megbocsájtod a hibázásomat, elviekben nem ez a fontos, maradjunk ennyiben...

2. Te komolyan a "csúsztatás" leírásoddal hazudtolsz meg, csak azért, mert valaki nem rendesen itta a vásárlóid közül??? Tehát akinek nem segít, az biztos elrontott valamit a használatával!!! Ezt most tényleg leírtad a végére??

3. Te nem haragszol?? :-DDDD Ez meg tényleg nem érint meg, hogy te mit érzel!!! De ha gondolod, bele megyek...hálás köszönet, hogy nem haragszol, igazán jót fogok így aludni!

Ha bármi reakció jönne ezek után, nem folytatom primitív, pénzéhes személyekkel a továbbiakban ezt a fajta vitát, mert amint láthatják mások is a negatív komment nem elfogadott a cégnél. Akik erre tévednek (értékesítőkön kívül) és olvasgatják ezt a fórumot, majd levonják a következtetést...

Azért örülök, hogy leírhattam legalább ide a véleményem, és mások által mondott tapasztalatot, mivel ez értékesítői oldalon nem lehetséges, mármint a negatív komment (mielőtt rákérdeznél honnan veszem, biztos kitalálom 'ezt is', törölték az írásom előtti napon a véleményemet egy termék forgalmazó oldalon). De ez is csak hazugság, tudom...tudom...Várom további mondanivalódat, mert azért természetesen elolvasom, de ott vége is részemről! Minket nem győztél meg, de másnál még jó pontot szerezhetsz...

2018. jan. 31. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!